EUROSONG 2008

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.051
836
113
Pa to je vsako leto vecji cirus. Tocno lahko ves kdo bo komu dal kolko tock.
Meni je se najbolj bla vsec Armenia in Grcija.

Cehinja je bla fl dobra, pet pa nekak ne zna
smile-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pa smo skompenzirali storjeno "napako" ob priznanju Kosova ... 12 points goes to Serbia
bonk.gif

Ker sem po sili razmer tole pač malce spremljal, lahko rečem, da mi je bila najbolj všeč Azerbejdžanska pesem.

Sicer pa se pridružujem mnenju mnogih: vse izhaja iz političnega aspekta, ali po domače KUHINJA.

Noker

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sčasoma bomo Evrovizijo samo še gledali, lahko z zvokom na OFF.
Zakaj? Čedalje bolj v ospredje sili vizuelna percepcija, saj se v precejšnji meri posvečajo sceni (gusarji, drsalec na ledu, pa ona Irska žival ..... )... sama glasba je na drugem mestu .
Noker

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Drugače pa je bila Rebeka 11 v polfinalu. 10 točk smo dobili od BIH in ČG, od vseh ostalih držav pa zgolj simbolično kakšno.

amper

Pripravnik
2. avg 2007
84
0
6
Lepi kraji :)
ksz..

Hem, ljudje, kaj ste pa kej taaak lepga vidl na grški pesmi kot le pevko?? Men se zdi, da je to en tipičen mtv komad, ki za na eurovizijo ne sodi
smile-1.gif

Sicer me je pa naaajbolj navdušila armenska pesem, ker je spevna+ vsebuje glasbene elemente, od koder prihaja ( quele, quele..
evil.gif
)

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ker sem bil "prisiljen" gledati glasovanje, samo tole:

Peter Poles - "braæa Srbe" ti pozdravljaj v svojem imenu, te moram pa pohvalit, da si zmogel celo nekaj besed v slovenščini

voditelj - ene 4 glasovanja pred koncem je Rusija zmagala tudi teoretično, TV je prikazovala njihovo veselje, ti pa dve glasovanji pred koncem "pustimo se presenetiti". Ja pa pyzda no, naj RTV enkar zaposli voditelja, ki bo obvladal vsaj osnovne računske operacije (ni prvič)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
politična kuhna vglavnem.....

se vidi po tem kak je Slovenija glasovala
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
O Evrosongu so vse povedali Italijani, ki so rekli, da v tem tekmovanju kiča in slabega okusa in politične kuhinje ne mislijo več sodelovati, ker preveč cenijo svojo glasbo.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ma, edini, ki se ne obnaša kvazi uradno profesionalno. Ma ta svet šovbiznisa je poln neke brezvezne finoče in cenim vsakega, ki ohrani nekaj svojega, nekaj kar ima v sebi. Prav tako Zrnec, čeprav mu je malo stoplo v glavo, pa Jaušnik, pa še kdo se bi našo. Zakaj pa ne bi Poles povedal kaj po srbsko?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.352
6.147
113
Še celoten seznam, kdo je glasoval za našo Rebeko:

Izrael - 2
Grčija - 2
Bosna in Hercegovina - 10
Poljska - 2
Romunija - 1
Rusija - 2
Azerbajdžan - 1
Moldavija - 2
Armenija - 4
Črna gora - 10

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Kako pa smo mi glasovali? Daj link, k vidim da veš kje iskat
wink-1.gif

Drugač pa je bila meni všeč črnogorska pesem v prvem polfinalu, v finalu pa danska. Je pa res, da sem sodila samo po kratkih predstavitvah, drugega nisem uspela videti.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Peter Poles - "braæa Srbe" ti pozdravljaj v svojem imenu, te moram pa pohvalit, da si zmogel celo nekaj besed v slovenščini

Tako je, brača Srbi. Nekdanja skupna država...pa še država s katero naj bi se še najbolje razumeli (če izvzamem incidente ob kosovu).

Bolje, da se volimo, nego da se tučemo. Publika ga je sprejela z navdušenjem, Slovenija je pridobila mnogo simpatij..., dejansko je za izboljšanje odnoso naredil več kot kateri koli politik v zadnje pol leta. Toliko o tem.

Navijal pa sem za Norveško.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
...in potem nas braæa napadejo z lastno vojsko imenovano tudi "kovnica bratstva in enotnosti".
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Tako je, brača Srbi. Nekdanja skupna država...pa še država s katero naj bi se še najbolje razumeli (če izvzamem incidente ob kosovu).

Bolje, da se volimo, nego da se tučemo. Publika ga je sprejela z navdušenjem, Slovenija je pridobila mnogo simpatij..., dejansko je za izboljšanje odnoso naredil več kot kateri koli politik v zadnje pol leta. Toliko o tem.

Navijal pa sem za Norveško.

Ti zase govori.

Sam vem da imam več skupnega z jodlari, kot z opankarji.