Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Peter Poles - "braæa Srbe" ti pozdravljaj v svojem imenu, te moram pa pohvalit, da si zmogel celo nekaj besed v slovenščini
Tako je, brača Srbi. Nekdanja skupna država...pa še država s katero naj bi se še najbolje razumeli (če izvzamem incidente ob kosovu).
Bolje, da se volimo, nego da se tučemo. Publika ga je sprejela z navdušenjem, Slovenija je pridobila mnogo simpatij..., dejansko je za izboljšanje odnoso naredil več kot kateri koli politik v zadnje pol leta. Toliko o tem.
Navijal pa sem za Norveško.
Ti zase govori.
Sam vem da imam več skupnega z jodlari, kot z opankarji.
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Albanija bo pri vrhu.
Meni je bil daleč najbolj melodičen komad, pa še v svojem jeziku ga je damica odpela, kar je pri meni dodaten plus....
Škoda, da ni prišla dlje
Tukaj se z Ynosem strinjam - mi smo bližji južnim slovanom, kot južnim germanom. In če bi mene en etiketiral za jodlaja, bi bil bolj užaljen, kot če bi me etiketiral za srbjanca. Ker jodlarji srbjancem do kolen ne sežejo. (Imam prijatelje iz ene in druge entitete in so res kot noč in dan).Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Peter Poles - "braæa Srbe" ti pozdravljaj v svojem imenu, te moram pa pohvalit, da si zmogel celo nekaj besed v slovenščini
Tako je, brača Srbi. Nekdanja skupna država...pa še država s katero naj bi se še najbolje razumeli (če izvzamem incidente ob kosovu).
Bolje, da se volimo, nego da se tučemo. Publika ga je sprejela z navdušenjem, Slovenija je pridobila mnogo simpatij..., dejansko je za izboljšanje odnoso naredil več kot kateri koli politik v zadnje pol leta. Toliko o tem.
Navijal pa sem za Norveško.
Ti zase govori.
Sam vem da imam več skupnega z jodlari, kot z opankarji.
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ma, edini, ki se ne obnaša kvazi uradno profesionalno. Ma ta svet šovbiznisa je poln neke brezvezne finoče in cenim vsakega, ki ohrani nekaj svojega, nekaj kar ima v sebi. Prav tako Zrnec, čeprav mu je malo stoplo v glavo, pa Jaušnik, pa še kdo se bi našo. Zakaj pa ne bi Poles povedal kaj po srbsko?
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
KSZ
No ja, vsaj niso zajebali playbacka, tako kot pred 18. leti.
Sicer pa:
+ scena zelo v redu,
o tiste razglednice vmes nekatere bolj, druge manj posrečene,
- pesmi pa na splošno vedno slabše.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Zato ker Joksimoviæ ne bi povedal niti besede v slovenščini, če bi bila prireditev pri nas.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Pa nekdo zgoraj je omenjal naše priznanje Albanije
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Albanija bo pri vrhu.
Meni je bil daleč najbolj melodičen komad, pa še v svojem jeziku ga je damica odpela, kar je pri meni dodaten plus....
Škoda, da ni prišla dlje
Ja, tudi meni je vsaj malo izstopal. V bistvu sem včeraj večino pesmi slišal prvič in mi je ta že takoj vzbudila pozornost, pa tud kasneje me do konca več ni nobena druga bolj prepričala. Definitivno je bil pri albanski poudarek na pesmi, ki tudi ni bila tipično evrovizijska (sploh ne tipa zadnjih let), bila je brez bleščanja, nepotrebne (nepomembne) telovadbe na odru in celo z nekaj "tršimi" deli vmes (noro hudi bobni!), če se prav spomnim, pa še pevka je imela komaj 16 let, kakor smo slišali. Skratka prava popevka "starega" kova. Bi bila pa zagotovo prvovrstna senzacija, če bi v Beogradu zmagala Albanija.
Olta Boka - Zemren e lame peng[/COLOR] (o.p.: v finalu je bil to song number three)
Glede vložkov v srb(ohrva)ščini Polesa pa - meni je bilo čisto v mejah simpatičnosti, tako da mislim, da ni potrebe po kakšnem pretiranem purizmu. Vsekakor bolje, kot pa da bi poslušal kakšno nevzorno angleščino (ala "ten points goes to), čudno francoščino ali neko švedsko spakedranščino.
P.S.: Še pohvalo za odlično scenografijo sem pozabil!