v nasi familji so tudi sami renoji.... zdaj 3je in v preteklosti tudi vedno reno. vedno prez problema. jaz sem sicer mel punteka samo sem ga menjal za megana brez pomislekov.
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:
No, na Dolenjskem radi kupujemo Renaulte, ker se da dobit popust na zaposlenega (10 do 15%), pa kakšen del nam kolega iz fabrke prinese če je treba...
Drgač pa v moji in ženini familiji od nekdaj vozimo renault ( Renault 14, Katrco, petko, 3x Clio, laguno, 3x senik), na šihtu mamo Renaulte, vedno samo redni servis, brez dodatnega vzdrževanja. Težko je potem zamenjat proizvajalca...
Nov avto je pa le nov, se strinjam
Bom pa vseen se probal še skakšnim drugim zapeljat. Smax bom najprej probal...
Nekaterim je prav to ugotvaljanje in koordiniranje deloCitat:
Uporabnik softi pravi:
ce niste rampasi, potem se raj primte dela, ne pa zjala past pa ugotavljat a je na servisu, al je v garazi al kaj je s kangujem.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
S-max ni konkurenca Grand Espace. S-max je nižji od od Galaxyja in privzeto ima samo 5 sedežev. Kvečjemu je konkurenca navadnemu Espace, pa še to (prostorsko in prilagodljivostno) bolj boga. Ostalo pa ni tema.
Tu pa je dilema med dvema razredoma; manjši enoprostorec (do 4,5 m dolžine, 5 kolikor toliko normalnih sedežev) in pravi enoprostorec (5~7 enakovrednih sedežev). Tu notri so Espace, Sharan, Alhambra, pogojno Galaxy (s tem mislim novejši Galaxy). Ostalo bolj spada v prvi razred...
Citat:
Uporabnik sad pravi:
To, da prevoziš 200.000 km samo z rednimi servisi.