To imajo trenutno akcijo za pike. Prečrtana stara cena 500 Eur, potem pa nova 360 Eur.Poglej priponko 60599
Res pa je ponjava zraven
To imajo trenutno akcijo za pike. Prečrtana stara cena 500 Eur, potem pa nova 360 Eur.Poglej priponko 60599
Res pa je ponjava zraven
Če živiš sam v 20m2 in ugodno sončno legoKurz vas/ jih gleda kmete M- tehniko.
Laufam trenutno toplotno črpalko z Cop 5,1 v Oktobru poraba celi mesec 110 kwh skupaj s sanitarno vodo.
On živi za volanom in doma ne nuca ogrevanja.Če živiš sam v 20m2 in ugodno sončno lego
On živi za volanom in doma ne nuca ogrevanja.
Kurz vas/ jih gleda kmete M- tehniko.
Laufam trenutno toplotno črpalko z Cop 5,1 v Oktobru poraba celi mesec 110 kwh skupaj s sanitarno vodo.
V oktobru si pa ful rabil ogrevanje.... Že v naši srednje izolirani bajti ni padlo pod 23 stopinj. Za sanitarno vodo je pa tale poraba čist realna, oziroma so šli ti kilovati v sanitarno vodo.Butli
160 m2
Dela skozi ker nisem edini v bajti.
Sedaj se pa zrite
Sej za psa je itak bolje, da ni tako na toplem.Butli
160 m2
Dela skozi ker nisem edini v bajti.
Sedaj se pa zrite
Kolk pa mas tole KW na strehi? 3MW je lepa cifraKaj se moja TČ toliko zaganja?
Poglej priponko 60601
razpad sistema bo zadnji mesec ko bos lovila številke, da ne bi laj senkalaZa ogrevanje še nič. Dokler ne pade pod 23, nimam kaj dogrevat...
sem pa šla primerjati na splošno porabo letos, ko imamo SE in lansko leto, ko še nismo imeli.
2022 poraba od 1.1.-31.10. - 9120kWh
2021 v enakem obdobju - 9126kWh
Res je, čim je SE na strehi, je takoj razpust in razpad sistema...
Kok po tvoji oceni je tukaj ogrevanja plus sanitarna voda?Za ogrevanje še nič. Dokler ne pade pod 23, nimam kaj dogrevat...
sem pa šla primerjati na splošno porabo letos, ko imamo SE in lansko leto, ko še nismo imeli.
2022 poraba od 1.1.-31.10. - 9120kWh
2021 v enakem obdobju - 9126kWh
Res je, čim je SE na strehi, je takoj razpust in razpad sistema...
razpad sistema bo zadnji mesec ko bos lovila številke, da ne bi laj senkala
Kok po tvoji oceni je tukaj ogrevanja plus sanitarna voda?
Bosch 17kwDvomim... Katero TČ imas, poglej koliko je minimalni odjem. Graf je sicer cisto OK za premocno TČ v teh razmerah in tako taktiranje, ampak da bi imela 2kW minimalnega odjema?