Ne bo. 8888 že celo poletje drva seka.To vem.
Upam da bo mila zima...
Tega pa ne vem. Sicer pa lesa za ogrevanje je dovolj baje žagovina fali....jeah right.Ampak sedaj je golob gor. Zakaj ni ustavil izvoza lesa za ogrevanje?
2x2.5kw radiatorja ti lahko dnevno pokurita za 10€ elektrike. Da ne bos presenecen ko bo racun za elektriko 3xy €kupil dva električna radiatorja (po 2.5 kW - naj bi ogrevala do 90m3). v hisi je se klima.. pa bojler na elektriko.
primarno ogrevanje je na plin. kaksnega kamina&dimnika nimam.
sem pa sosedu pomagal drva zlagat - tko da v najslabsem primeru se preselimo k njim
vem.2x2.5kw radiatorja ti lahko dnevno pokurita za 10€ elektrike. Da ne bos presenecen ko bo racun za elektriko 3xy €
Wow. Še en, ki je zelen samo na papirju.vem.
mam SE na strehi.. pa par MWh viska
sama ušesa so me....Wow. Še en, ki je zelen samo na papirju.
To je napaka politike. Namesto da bi omogocili "prodajo" viskov, bodo ljudje po "neumnosti" porabljali viske. Ob tem pa seveda obremenjevali omrezje.vem.
mam SE na strehi.. pa par MWh viska
A ce bi kuril 12kW TC - bi blo pa OK?To je napaka politike. Namesto da bi omogocili "prodajo" viskov, bodo ljudje po "neumnosti" porabljali viske. Ob tem pa seveda obremenjevali omrezje.
TČ bi bilo več razredov bolje kot pa to kar nameravaš delati zdaj.A ce bi kuril 12kW TC - bi blo pa OK?
Zdej k ni TC za dobit, pa € se ni zbranih sem pa z 2x2.5kW radiatorjem - eko terorist?
zanimivo…
12kw tc ni nadomestek 2 radiatorjev.A ce bi kuril 12kW TC - bi blo pa OK?
Zdej k ni TC za dobit, pa € se ni zbranih sem pa z 2x2.5kW radiatorjem - eko terorist?
zanimivo…
Smesno, dokler ti trafota ven ne zabrise.Ko bo vec radiatorjev priklopljenih, bomo morali paziti, da bo za mobitel.polniti ostalo elektrike.
se strinjam in zavedam- da je TČ boljša izbira.. in to mi je bila tudi prva variantaTČ bi bilo več razredov bolje kot pa to kar nameravaš delati zdaj.
Kot da bi vegan delal v mesnici.
Smesno, dokler ti trafota ven ne zabrise.
Po vaseh so se trafoti in omrezje iz titovih casov. Od takrat je his vsaj 2x vec takrat se prakticno nobena hisa ne greka na elektriko, danes se jih pa vsaj polovica (ajd TC). Da o potabi gospodinjstva pred 40 leti in danes ne pisem. Danes zagotovo 2x vec. Brez morebitnega ogrevanja na elektriko.