A lahko za nas nevedneže tole malo utemeljiš, da se izobrazimo. Hvala.To je kot pri starih dizlih.ki so.kadil saje in novih eko dizlih. In glej ga so.ugotovl da so novi izpusti bolj strupeni.
A lahko za nas nevedneže tole malo utemeljiš, da se izobrazimo. Hvala.To je kot pri starih dizlih.ki so.kadil saje in novih eko dizlih. In glej ga so.ugotovl da so novi izpusti bolj strupeni.
...ti si srečen, jaz plačujem do novembra 0,018...potem pa smo ga na=bali...Torej vsaj x2 glede na dosedaj…
Delil racun za maj.. 45€ za 720 kWh.. pride ven 0.06neki (vse cifre mejckn zaokrozene)...ti si srečen, jaz plačujem do novembra 0,018...potem pa smo ga na=bali...
Tole me zanima, se dejansko izplača 3 slojna namesto 2? Nekaj sem bral na to temo in je pisalo, da se takšna po večini izplačajo pasivnim/nizkoenergetskim hišam, sicer pa kao ne.
Delil racun za julij.. smo pa ze na 0.1* za kWh.. “top”Delil racun za maj.. 45€ za 720 kWh.. pride ven 0.06neki (vse cifre mejckn zaokrozene)
A ti si že vedno prepričan, da boš moral od novembra plačevati po 0,073? Jao bože......ti si srečen, jaz plačujem do novembra 0,018...potem pa smo ga na=bali...
...bizl, daj me razsvetli, koliko bom plačeval od novembra naprej...zelo bi ti bil hvaležen...si pogledal cenike prodajalcev plina???...sem vedel da ne...ti si kavč idiot...skregan z realnostjo , nabit s teorijo in ideologijo...A ti si že vedno prepričan, da boš moral od novembra plačevati po 0,073? Jao bože...
...ti meni daj od novembra naprej, sedaj me ta tvoja ponudba, ki je 3x več kot sedaj plačujem ne zanima...Tukaj imaš od Gen-I. Daleč od 0,073. Za druge pa sam poišči.
Na telefonu ne odpre cenika.. pretipkas/naredis screenshot?Tukaj imaš od Gen-I. Daleč od 0,073. Za druge pa sam poišči.
Pri Gen-I ne bi bili tako uspešni, če ne bi znali planirati malo dlje kot od danes na jutri. Te cene bodo zdržale kar nekaj mesecev dlje kot do novembra. Če boš pa takrat panično rinil k njim, je pa čisto možno, da bo zate druga cena. Že videno pri elektriki....ti meni daj od novembra naprej, sedaj me ta tvoja ponudba, ki je 3x več kot sedaj plačujem ne zanima...
...torej, če bo druga cena, bo sigurno tista, ki jo je holobček postavil kot maksimalno...in kdo ima prav???...ti???...Pri Gen-I ne bi bili tako uspešni, če ne bi znali planirati malo dlje kot od danes na jutri. Te cene bodo zdržale kar nekaj mesecev dlje kot do novembra. Če boš pa takrat panično rinil k njim, je pa čisto možno, da bo zate druga cena. Že videno pri elektriki.
Morda bo pa extra zate x3
...bomo pa preračunali kaj je ceneje tri klime ali plin...bomo preživeli, smo že kaj hujšega dali skozi...ti se pa kar naslajaj...Morda bo pa extra zate x3
Saj bo subvencionira aelektrika.Najbolj "veseli" bo tisti, ki jim ne bo treba placevat plina, alternative pa ne bodo imel.
Ker ga ne bodo dobil!