Darile se odpirajo na Božično jutro.neverni gremo pod jelko in si odperemo PS5 pro. In kapital we trust.
Pirolize bomo žgali ponoćiVažno je, da bo piroliza drugi dan
Darile se odpirajo na Božično jutro.
Ja vem tudi mi jih že zvečer, če je sila še pred večerjo.
A si mobilni polnilec dobila?Jaz sem ze v soboto, kar je bilo misljeno za pod smreko zdej moram pa se neki drucga kupit, ker ne more biti, da mami edina ne dobi darila, kot da ni bila pridna...
Se vidi kdor ima ima. Najprej Yka pol pa še Milka za povrhu!Zdej bo milka. Ne glede, kok stane.
A pa ne bi to povezala s polnilcem za Teslo? Dvojna korist!
Sam da ne bo končal kot pri nas - najdražji odlagalnik v življenju.
Se vidi kdor ima ima. Najprej Yka pol pa še Milka za povrhu!
kje je ta izpis, kateri gumb?
Zakaj že? Na večino gospodinjstev nov sistem (preverjeno) nima vpliva. Tisti, ki na polno žgejo špice, so bodo pa malo prilagodili. In ne, ne rabiš nujno hranilnika. Samo malo pameti.Sporočilo cenika in sistema penalov je jasno. Odklopite se od elektrike pozimi med delavniki od 8:00 do 14:00 in med 16:00 in 20:00. To je možno samo s hranilnikom energije.
Khm... Merilo je moč, ne tok. Nižja napetost, višji tok, enaka moč.Če vzamemo enak bojler (tipično uporovno grelo) v katerem v 2 urah pri 230V segrejemo vodo za 10 °C. Bomo v istem času pri napetosti 253V isti bojler segreli za 12,1°C, pri napetosti 207V za 8,1°C, pri napetosti 195,5V pa samo še za 7,2°C. Tisti, ki imamo slabše omrežje, bomo obsojeni na višje dogovorjene moči.
Upam, da se tole spremeni v kaj bolj poštenega. Predvsem sistem penalov je brutalen.
Aha, tu te boli.torej vidva hecna, naduvana človeka imata ljudi za osle, ker se pizdimo zato, ker smo prej imeli račun za elektriko tam med 15 in 25 eur mesečno, zdaj pa torej slabih 500 eur letno dodatno zraven kar tak z lufta? A pred tem pa odcolal 26 k za TČ in SE. Verjetno bom to lažje pokril kot ti, ampak lahko rečem samo adijo temu hohštaplarstvu.