Prvic? Kako pa se je hisa prej zagrela na 22 vsaj?Pokorno javljam da sem vceraj tudi jaz zakuril peč. Bolj zaradi sanitarne vode kot zaradi same hise. Sonca se dva dni ne bo, tako da kWh po drotih bi slo kar nekaj
Se se ni ohladila pod 23.Prvic? Kako pa se je hisa prej zagrela na 22 vsaj?
To je dobra fora. V kleti ima prostora za "10 m3". Pretocne crpalke porabijo skoraj nic. To zgleda skor zastonj ogrevanje...imas kolektorje na strehi?Se se ni ohladila pod 23.
Je pa res da imam v kleti 2m3 zalogovnik ki je bil do sedaj segret vsaj na 40C od sonca. In ta zalogovnik mi nekoliko tudi greje hišo s svojimi izgubami (poleti pa pregreva mocno)
Ja ampak tam ko je sedanje obdobje pa je veljavno pa ni označeno, predhodno pa je 4,2 + 4,8 kW.
Tam smo SE priklopli tri dni prej. Ko smo plačnika menjavali - dva meseca prej cca je ostalo vse isto.Sori, falila... Izgleda pri obeh slikah, kot da so zavedene le spremembe. in ne ponavljajo podatkov, ki se ne spreminjajo? Sprememba v drugi alineji je pa "novi uporabnik". Nekaj ste spremenili - zavedli novega lastnika, sli na samooskrbo? Nekaj je ocitno bilo 9.7. na merilnem mestu "delano". Mrbit tudi zato za leto 2025 se ni veljavno
Drugače pa jaz samo bolje ali slabše ugibam. Mail na MojElektro bo razjasnil vse. Odgovorijo hitro in prijazno. Ni, da bi se po glavi tolkel, kva si jih sploh spraseval...
Dobrodošel v realnosti. In vi bi v naslednjih 20 letih podvojil elektro omrežje. V naši lepi že lep čas ne. Zaradi dosti večjih bedarij in polpismenih pritožb padajo gradbena dovoljenja. S tako zakonodajo in tako neodločno in nesposobno politiko (na EU ravni, kaj šele pri nas) so žal gradnje veliki infrastrukturnih objektov preteklost. Že tema o JEK2 je dokaz o tem.Ja, pod vetrnicami v Španiji se do kolen gazil po sesekljanih ptičih.
Kaka bedarija.