Zdej bojo šli črpalkarji z vilam za tabo. Aja, njihov premog zgori v TEŠu.Malo prej sem vrgel v peč nekaj Češkega premoga v papirnati vrečki za kruh.
Držalo bo do jutra.
Zdej bojo šli črpalkarji z vilam za tabo. Aja, njihov premog zgori v TEŠu.Malo prej sem vrgel v peč nekaj Češkega premoga v papirnati vrečki za kruh.
Držalo bo do jutra.
Da malo "razbijem" to nevoščljivost...... Je kdo tu na forumu ki bi mi znal svetovati do katere temperature se lahko greje s Mitsubishi klimo ki je deklarirana na -15 stopinj Celzija? Klima je stara 5 let in skoraj neuporabljana. Zunanja enota je ob steni objekta na terasi pod streho.
Da malo "razbijem" to nevoščljivost...... Je kdo tu na forumu ki bi mi znal svetovati do katere temperature se lahko greje s Mitsubishi klimo ki je deklarirana na -15 stopinj Celzija? Klima je stara 5 let in skoraj neuporabljana. Zunanja enota je ob steni objekta na terasi pod streho.
Kaj si zdej užaljen, samo plima se je obrnila, nič drugega.Da malo "razbijem" to nevoščljivost.......
Kaj si zdej užaljen, samo plima se je obrnila, nič drugega.
Z EV lahko prinašaš elektriko domov iz javnega omrežjaPa še v tem primeru bi moral odstraniti vse velike porabnike, da bi bila zadeva izvedljiva/ekonomična - torej nič TČ, električnih avtov, še indukcija je vprašljiva...
Vidva sta priviligirana!Ja nč, jest pa ti pa sam vsak dan tri polena več v peč vrževa.
Mene osebno drugač boli patak kaj ma sosed. Kaj vse sem se pa naposlušal (tud tukaj gor) ker se nisem odločil za TČ, ti pa raj ne povem. Vsak k je mel pet minut časa je bil pameten, zdej mi pa ti isti ljudje paničarjo okol špic, pa blokov in podobnega, štejejo defroste, gledajo v nebo, al bo sonce al megla. Imaš pa tud take, ki bodo lepo plačal položnico, v dveh prehodnih letih mal pogledal, če je treba kej spremenit in to bo to.Vem, da dlakocepim, ampak vseeno: moraš biti kar unikum, da vlečeš noter nizko položnico za porabo v zadnjih nekaj dneh, o čemer je tukaj govora.
A imaš dostop do časovnega stroja?
Ali si le malo brcnila v temo oz. si se “talibanizirala”?
Zanimivo, kako talibanizirani zagovorniki in nasprotniki TČ uporabljate popolnoma brezvezne argumente.
Ob tem, da se je iz gornjih postov čutilo še prikrito zadovoljstvo, da tisti s TČ zmrzujejo, oni z drvi pa imajo savno za samo 3 polena več. To moraš biti že rahlo psihično bolan, da nekomu to privoščiš.
Ampak ja, pač zabita Slovenija: MOJA, SAMO MOJA izbira je pravilna. Vsi ostali ste bedaki. Se ne dopušča, da je za nekoga pa morda neka druga možnost bolj primerna. In mu jo privoščiš in si vesel za njega. Eh ja.
Stvar zornega kota...Vidva sta priviligirana!
Vedno manj je zastonj polnilnic, to kar pa je plačljivo pa ni ekonomske računice.Z EV lahko prinašaš elektriko domov iz javnega omrežja
Se strinjam. Nič nam ne pomaga zeleni prehod če ne bomo zmanjšali energijskih potreb. In slednje lahko rešiš samo z izolacijo./.../
Kar se pa nizkih temperatur tiče in kurjenja nasploh..jaz osebno bi nažgal eko takse za vse, ki ogrevajo neizolirane objekte (ne glede na vrsto ogrevanja)
/.../
Samo moj je pravilen. Tako kot za tebe tvoj način ogrevanjaStvar zornega kota...