Pa dobro, katera topla voda se na novo greje?! Vt/Mt sta spodbujala pa porabo elektrike kdaj?! Itak je folk ze sedaj pocel vse na vikende in ponoči, komur se je šlo šparati.
Če prebereš članek, ugotoviš, da so tvoje smeti na strehi problem in pa vse pritekline ki pašejo zraven in ne topla voda.Pa dobro, katera topla voda se na novo greje?! Vt/Mt sta spodbujala pa porabo elektrike kdaj?! Itak je folk ze sedaj pocel vse na vikende in ponoči, komur se je šlo šparati.
Če prebereš članek, ugotoviš, da so tvoje smeti na strehi problem in pa vse pritekline ki pašejo zraven in ne topla voda.
pa pazite, to je sam ena firma, pol bomo še videli vse ostale energetske firme in elektro distributerje, pa borzen in ostala šara. Vsi milijone in podobno. Raja pa prst ali dva v rit.
verjetno so letos ogoljufali povprečno familijo za 300 do 500€ na leto.
Ulica?. verjetno ni časa.
ja, rdeča zvezda ni polovila odgovornih, ampak kar vse počez...
Tale ni slabo govoril, ampak potem pa cukne ven kao promet dela 28% izpustov in nato nadaljuje z električnimi vozili. Naj pove, kakšen delež teh 28% je osebni promet, potem pa naprej razloži, kako bo posiljevanje osebnega prometa z EVji rešilo tistih 28%.
Meni ne deluje. Sicer pridem do njega, izberem csv datoteko, vendar ne izračuna ničAli je že komu uspelo kaj dobit iz novega uradnega kalkulatorja? No, meni ni uspelo po vseh kolobocijah, da sem sploh prišel do kalkulatorja. Vsak online kalkulator, ki so ga nekateri naredili v prostem času deluje in zgleda bolje. Nesposobnost na višku. Me prav zanima cena tega polizdelka.