zakaj bi libher crkno? , to bo povezan v internet in ti ga bodo na daljavo popravljal.
drugače pa res, bolha, pa se ga za mali dinar znebi.
edit. omaro imam edino od gorenja, da smo vsaj malo lokal patrioti, čeprav nimam zaupanja v znamko... 5 let dela bp, kot prvi dan. Hladi oz zmrzuje in to je to.
liebherr glih tko ružne
mi mamo njihovo skrinjo (premium) tam že ene 10 let, omaro pa ene 2 leti. Razlog za nakup ni ker je premija, ampak ker so karakteristike fantastične. Govoriva o zamrzovalni zmogljivosti, zadrževalnih časih , nenazadnje porabi el energije. Skrinja je bila takrat 950 €, mislim da je 340 l al neki tazga, za te cekine bi takrat nabavil 2 gorenjevi 400 litrski, ki so veljale za nek povprečen nakup. 2x letno se kupi večja količina mesa pri kmetu, čez poletje gre notr zelenjava, robo mamo notr 2 familiji, in glede na to da ni nekega bajnega prostora za kako rezervo (v primeru da crkne), žlahta pa tud bolj ne kot ja, smo se odločili za libija. Ni žal cekinovstvar je kr v uporabi, prav tako omara, katera je nofrost, tako da odpade še tisto letno čiščenje. predlae se pač sproti očisti in to je to, niti ne vš da jo maš. Je pa cenovno kr draga zadevca, pač tam nekje kot skrinja (jurčka)
smo bili na istem kot
Jabe predno smo klet renovirali in menjali skrinjo. Do takrat je brnel ene dobrih 30 let star LTH, katerega smo na koncu z vodo v plastenki kontrolirali če še deluje (kt jabe s kockami ledu), ker lučke niso več svetile, brnel pa je še vedno.
Če damo na eno stran vrednost živil v takih zadevaj in na drugo stran ceno aparata...se že splača dat kak cekin več, kot pa potem pol prasca v bio odpad tlačt.