Precej je slo gor. Bogi narod.B81
Madonca no, četudi si na SE, ti števec kaže, koliko je bilo porabljenega v Vt in koliko v Mt. Vt z davki je trenutno za vse 0,1777€/kWh, Mt pa 0,1277€/kWh. Ni težko izračunati...
samo moja "ultravarčna nebroj plusov" Beko skrinja je porabila od 1.2.2022 do 31.1.2023 582kWh.
Ne mu kvariti percepcije.A cele položnice si ne upaš poslikat? Ker tole je samo ena postavka..
Jah nič. Veseli smo, da ima vsaj nekdo tako nizko ceno. Ostali nismo (verjetno vsi) te sreče.na celi položnici ima napisano max 13,6€, kaj si hočete s tem pomagat? pa kako percepcijo bo to potem vam kvarilo?
to je pol ona scena, ko si želiš da bi crknila, sam da imaš pravi razlog za menjavo. Pa hudič turški noče.na celi položnici ima napisano max 13,6€, kaj si hočete s tem pomagat? pa kako percepcijo bo to potem vam kvarilo?
sajkek
tok me je ta kišta že v slabo voljo spravila, da ne morem povedati. pa me poraba še najmanj boli, tudi pred SE... nikdar več!
A to mamo zdej "gremo si ga merit" zadevo? Pol januarja je blo 10 stopinj zuni.
Bolha - podarim ali prodam za 50€, ti pa lepo enega Liebherr-ja ubodeš in boš lepo tiho ko bo crkoval.jap, prav res... ker ko nisi več siguren, a dela kot mora, pa delaš ledene kocke za to, ne za viski, pa ko ventilator zamrzne pa po celi vasi iščeš skrinjce iz avtodomov, da tale no-frost odtajaš in rešiš veternico ledenega primeža, pol se ti malo zafržmaga vse skupaj. da bi pa crknila na fertik, pa ne... najmanjši problem je 600kWh porabe...
Ja vem. Mal se hecam.Bilo je mišljeno kot primerjava s tisto ljubljansko enodružinsko hišo, ki je pokurila 600 evrov plina in 320 elektrike. Nekaj ne štima.
Samo za občutek kakšne so za gospodinjski odjem cene v Nemčiji - info od poslovnega partnerja.Pri meni je poraba dec 1170kwh, jan 1000kwh. Pri treh TVjih, dveh hladilnikih in skrinji, kupu elektronike in računalnikov prižganih 24h mi je kar ok.
Mi imamo goloba, zato imamo cenej.Samo za občutek kakšne so za gospodinjski odjem cene v Nemčiji - info od poslovnega partnerja.
Do 31.12.2022 - 250 €/MWh
Od 1.1.2023 - 450 €/MWh