Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
v politicne teme se pa itak ne vsajam, ker so neskoncne debate.
Tudi v pasje debate se potem ne rabiš vsajat, če ti niso všeč.
hahaha, pa kdo si ti, da mi bos govoru kam se naj vsajam?
hihihi, kdo si pa ti, da boš meni govoril naj ne odpiram pasjih tem?
Drugač pa, nekaj povem tebi in vsem ostalim, takozvanim samovklicanim "pasjeljubcem"
V tovrstnih debatah, nisem čuden niti problematičen jaz, ki opozarjam na to pasjo problematiko. Problem je vaš pasjeljubski nezdrav, in neumen odnos do konkretne živali, to je psa . Pasjeljubci so izgubili kompas za zdravo pamet. Pes je v očeh pasjeljubcev postal nekakšno sveto tele. Kot v Idiji krava. Samo pes je nekaj vreden od živali. Noben pesjanar se ne zavzema za nobeno drugo žival tako goreče. Pesjanarje boli kürac za podgane, miši, voluharje.... ki so ravno tako živali. Briga jih za muhe, ki so tudi živali, briga jih za bolhe, ki so na njihovih psih. Bolho in klopa takoj ubijejo. Komarji uši, pohojene mravlje, polži..... Pa so to ravno tako živali. Ampak samo njihov pes je svet. Pasji mesija. Samo psa cenijo.
In konec koncev pesjanarje boli ku*ac za pujske, kokoši, ovce, goveje živali......ki so bile ubite za to, da so iz njih naredili pasje brikete in konzerve s katerimi fotrajo svoje svete pse. Koliko drugih živali mora pocrkat, da njihov pasji genski spaček lahko s pasjeljubci hodi srat okol po ulici?
To se od vas samovklicanih pasjeljubcev nihče ne vpraša.
Pasjeljubci, kateri ste se sami vklicali za nekakšne ljubitelje. Če imate res radi živali, potem ne imejte psov, ker zaradi vašega psa morajo umirat druge živali s katerimi se potem vaši ljubljenčki fotrajo.