Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Stardec zdravo. Js imam pa drug problem. Podeželje, veliki psi spuščeni po vasi. Lastniki imajo ogromno svojih parcel (neograjenih) ampak psi serjejo pri meni. A bi taki tudi plačevali davek? Pa bi raje, da se mi neka igračka poserje, k vse skupaj ni nič, kot tista mrcina ukenja, da nimam kam stopit več.
To se ti zdaj malo izmišljaš, k ne de.....
Pes, ki je ves dan spuščen, ne bo šel potem ravno pred tvoj prag srat, ker on se že prej doma userje. Sicer se to tudi lahko zgodi, ampak zelo zelo redko.
Po ulici in po pločniku ter pred prag hodijo srat tisti psi, ki so ves dan v stanovanjih, potem se pa lastnik končno dvigne iz kavča in odnese cucka ven skoz vrata, kjer bo cucek takoj naredil klobaso. In jasno tisti psi, ki jih "turisti" vlačijo sabo.
Potem so pa še takšni, kot v mojem primeru, ko blokarji naložijo svojega hišnega cucka v avto in se z njim odpeljejo ven iz mesta na podeželje, kjer parkirajo na zelenico in psa zložijo iz avta ven, pes pa mora takoj v počep, ker je pač ta pes moral zadrževat drek celo pot in cel čas, ko je moral ležat na postelji v stanovanju..
Tak hišni pes se userje takoj, ko se premakne, saj mu v stanovanju prebava sploh ne dela. Psu začne prebava delat od navdušenja šele, ko zagleda naravo . Še en dokaz da pes spada v naravo, ne v stanovanje.