Hja, dragi Demzi, vzemi ti ta davek za kar hočeš, za represijo ali pa za obvezni boklonej. Kar imaš raje... Tudi preteči nepremičninski davek bo navadna represija in navadna kraja. Tisti, ki je zgradil hišo je itak že plačal davek na vsak cegu, na ves cement, na vsak cvek, pesek, šrauf....potem pa še enkrat davek na vse to. Kaj je pa to po tvojem?Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Se nikakor ne strinjam s teboj. Točno se ti vidi, da si si penzijo prislužil kot en uradniški fikus v kotu pisarne.
Pes izloča toliko kot požre, torej v prav istem principu kot ti, ali jaz, ali ...... konj, srna, zajec sredi gozda itd. Ko greš na sprehod skozi gozd, te morda vmes preganjajo misli, kako bi obdavčil gozdno prebivalstvo? ()
V glavnem - nabijaš, tako kot ponavadi. Davek je smiselen, če je smiselno pobran. Če ni smiselno pobran, je represalija in ne davek. Torej kraja denarja ob belem dnevu! Tako se reče tvojemu načinu obdavčitve!
Sedaj, če imaš svojo parcelo na tako atraktivni lokaciji, da prav vsi vodijo svoje pse na jutranji sprehod mimo tebe, je pa v glavnem tvoj problem (in tvoja sreča
No take kot si ti, ki na svoji pasji "farmi "industrijsko in za prodajo pohabljate pse, bi bilo treba pa kaznovat za naklepno mučenje in pohabljanje živali.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Mi naše pse prodajamo izključno tistim, ki bodo psa imeli v hiši.
:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
No take kot si ti, ki na svoji pasji "farmi "industrijsko in za prodajo pohabljate pse, bi bilo treba pa kaznovat za naklepno mučenje in pohabljanje živali.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
:
Da vzrejaš pse, ki ne smejo živet v naravi, to pa je res ljubezen
Pes je rad tam in s tistim, na kar ga navadiš oziroma kako ga pohabiš.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik ovca pravi:
:
odvisno kaksne pse vzreja, a ne?
sicer je pa pes precej rad v druzbi lastnika, kot pa sam na ketni/ v boksu nekje okol bajte.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sem imel daljši sestavek napisan, pa se mi neda pojasnjevat vsega.
Pes je odraz lastnika. Kakor ga vzgojiš, tazga imaš.
Verjemi da vem, o čem govorim. Mam psov več, kot ti otrok
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Kdo se je pa pred nekaj leti razburjal nad enim pasjim hotelom na Voglu?? Ali nisi bil točno ti @Stardec
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik ovca pravi:
:
No, no. Se primaje na ukaz in kislo rigne po cvičkuCitat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Ko žena pokliče, stardec priteče na ukaz ...
Mim grede;Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No, no. Se primaje na ukaz in kislo rigne po cvičkuCitat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Ko žena pokliče, stardec priteče na ukaz ...