Saj to je znanstveno dokazano. Kdor ne mara ljudi, se zateka po ljubezen k psom.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Bolj ko spoznavam (stare) dece, raje imam pse !!!
Saj to je znanstveno dokazano. Kdor ne mara ljudi, se zateka po ljubezen k psom.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Mim grede;
Moj cviček je letos spet zmagovalni. Najboljši! Jujujuhuhuuuuu!
Sicer pa prosim, da ne trollate po tej poučni temi, ker tema o mojem izvrstnem cvičku in ostalih mojih vinih s zlato medaljo, še pride.
Tukaj je debata o pasjesralnem davku, ki bo slej ko prej doletel pasjesralce.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pes se po morju preganja bolj kot pa ti. In to ni pohabljanje, ampak njemu delanje usluge.
Za enkrat po ulicah, pločnikih, poteh, zelenicah, hišnimi pragi..... vidim več pasjih drekov kot pa konjskih.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Mim grede;
Moj cviček je letos spet zmagovalni. Najboljši! Jujujuhuhuuuuu!
Sicer pa prosim, da ne trollate po tej poučni temi, ker tema o mojem izvrstnem cvičku in ostalih mojih vinih s zlato medaljo, še pride.
Tukaj je debata o pasjesralnem davku, ki bo slej ko prej doletel pasjesralce.
Lažeš!
http://www.drustvo-vinogradnikov.si/images/ocenjevanja/ocenjevanje_2017.pdf
BTW: konjske fige te ne motijo? ljubitelji teh 4NGD jezdijo tudi po pločnikih in cestah. Še nisem videl, da bi kateri pospravil za sabo.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Jaz.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Kdo je govoril o ljudeh?
Lej jo staroCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Glede na to, da sem ti do neke mere dal prav, zdaj pa v temo brcnešCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Tisti lastniki psa, ki imajo svojega psa spuščenega na SVOJI lastnini, bi bili davka oproščeni. Poudarek je na SVOJICitat:
Uporabnik paci pravi:
Ampak v končni fazi boš tudi ti plačeval davek, če imaš psa, pa čeprav na verigi priklenjenega na dvorišču.
Sicer pa ta isti ljudje potem nabirajo regrat tam kjer psi serjejo .Ne nabiram regrata in pobiram za svojim.Pika
Ti po svoji njivi, oziroma v svoji bajti zarad mene lahko serješ kakor in kolikor hočeš.
Zakaj bi v temo brcal?Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Glede na to, da sem ti do neke mere dal prav, zdaj pa v temo brcnešCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Tisti lastniki psa, ki imajo svojega psa spuščenega na SVOJI lastnini, bi bili davka oproščeni. Poudarek je na SVOJICitat:
Uporabnik paci pravi:
Ampak v končni fazi boš tudi ti plačeval davek, če imaš psa, pa čeprav na verigi priklenjenega na dvorišču.
Sicer pa ta isti ljudje potem nabirajo regrat tam kjer psi serjejo .Ne nabiram regrata in pobiram za svojim.Pika
Ti po svoji njivi, oziroma v svoji bajti zarad mene lahko serješ kakor in kolikor hočeš.
Ti bi potem samo davek na paslji drek. Hebi ga.... sebe bi izločil za plačevanje. Pol pa spet sama kregunga, da lahko nek pes serje tud na 2m2 lastne površine. Bedarija. Če bi že koga oprostili, naj bo to nekdo, ki ga potrebuje in nima €. recimo, kakšne kmetije, oddaljene hiše...... itd... neki takega. Tist ki ima 5 arov zemlje v sred ulce pa 50 kilski generator dreka naj pa plača. Pa tisti, ki jim je to modni trend imet nekega đukeca .......... itd itd.
Ogromno ljudi poznam, ki imajo pse. Tudi sam sem ga imel. Ampak zelo redki skrbijo za njih kot je treba in redki ga dejansko rabijo.. V večini primerov so jih otroci hoteli imet, pa modni trend kakšnih gospodičn, pobriti mulci z rotvajlerji in pitbuli..... bla bla.... to je vse v pesjakih al pa v stanovanjih. Laja, cvili, tuli.........
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Je, 16,13 točk ima.
Pa mu nič ne nuca, človeku ki razmišlja, kako bi strup za podgane podtikal naokoli. Se mu lahko zlato toči iz pipe na sodu, pa mu nič ne nuca. To je vse drugo, samo človek ne!
Sprašuješ kaj pravim? Pravim, da si ti en kljukec.Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Ej, gremo na izlet?
Se zmenimo, vzamemo pese zraven in če kateri premore tetovirano mlado meso, bi bilo zelo zaželjeno, da ga povabi zraven.
Bomo vprašali po stardecu, takega težaka ziher vsi poznajo in peljemo pse na skupinsko sranje na njegovo zemljo
aa? stardec? ka praviš? nam boš kej postregel?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pes se po morju preganja bolj kot pa ti. In to ni pohabljanje, ampak njemu delanje usluge.
Taki mi greste šele na [cenzura], ki vlačite svoje 4NGD na plažo in v morje. Ajde da je nekje na samem, ne pa tam kjer je polno ljudi. Ni glih apetitlih.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
A ti si zdaj celo užaljen, ker ti ne dovolim srat pred mojim pragom?Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
dokazano je tud da kdor po netu konstantno zali doloceno skupino ljudi je ksenofob in jambrac.
Hja, ok če nimaš psa.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ze 15ic ti povem da nimam psa.
in nisem nic uzaljen, sej mi je vseeno ce si ti [cenzura] in ne znas komunicirat.