Kakšno reševanje pa je potrebno na promenadah? Kaj se je pa na promenadi zrušilo?Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pse se uporablja v varnostne namene
Pse se uporablja za resevanje; tako rusevine kot plaz
Pse se uporablja da slepe vodijo.
Ampak po tvoje sodijo v pesjak?
Drzi se raje cvička; ta ti gre boljs od rok
No, vsaj ena pohvala.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ampak ti je pa treba priznat, trolaš pa vrhunsko
Vrhunski imam tudi cviček.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Trolaš trolaš in to vrhunsko
No, zdaj si pa me. Si pa falotCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
Cviček ne more bit nikol vrhunski, je lohk sam dober.
no, tako. Kot sem že napisal. Za zgoraj napisane zadeve se pes rabi. Mogoče še kaj. Vse ostalo je modna muhaCitat:
Uporabnik ovca pravi:
Pse se uporablja v varnostne namene
Pse se uporablja za resevanje; tako rusevine kot plaz
Pse se uporablja da slepe vodijo.
Ampak po tvoje sodijo v pesjak?
no, tako. Kot sem že napisal. Za zgoraj napisane zadeve se pes rabi. Mogoče še kaj. Vse ostalo je modna muha
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kakšno reševanje pa je potrebno na promenadah? Kaj se je pa na promenadi zrušilo?
Kakšen snežni plaz pa se je zrušil na plaži, da nek pesjanar s tem psom tam nadleguje druge kopalce?
A misliš, da je potetovirana in zapiersana fufla, ki po ulici vleče tri čivave na špagci, slepa? Rabi taka prešpikana počečkanka tri čivave za svojo slepoto?
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kakšno reševanje pa je potrebno na promenadah? Kaj se je pa na promenadi zrušilo?
Kakšen snežni plaz pa se je zrušil na plaži, da nek pesjanar s tem psom tam nadleguje druge kopalce?
A misliš, da je potetovirana in zapiersana fufla, ki po ulici vleče tri čivave na špagci, slepa? Rabi taka prešpikana počečkanka tri čivave za svojo slepoto?
Ena boljših (zabavnih) tem zadnje čase
stardec in moj fotr bi se fajn zastopila. Stari ima zelo rad cviček in dobre sosedske odnose in je z vsemi zelo prijazen in tudi drugi so z njim..ampak glede pasje "sralne problematike" pa ima prav tako ničelno toleranco. Se je (samo) enkrat zgodilo, da je sosedov cezarček (tak cuker) priletel na fotrovo trato, kjer se je spravil v sralno pozo. Takrat si je stari v momentu sezul natikač (nisem še videl take brzine pri njemu) in trofil cucka na 10 m. Vsemu je seveda bila priča tudi soseda, kar pa seveda fotra ni niti najmanj motilo. Rezultat: pes ni posral trave in takšna skušnjava mu nikoli več ni prišla niti na misel. Dobri sosedski odnosi ostajajo..
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Matey a maš ti vklopljen svoj procesor spljoh?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Meni ne more nekdo govort, da ima on rad živali, ker ima, kao rad psa, in potem hodit v trgovino po pasje brikete v katerih so zmleti prašiči, ovce, kokoši, kravice in druge živali.....Jaz ne kupim te oslarije.
S čim pa torej ti hraniš svojega psa? Glede na vse zapisano predvidevam, da nikakor ne z mesom drugih živali, imaš pasjega vegetarijanca?
Jaz sem ti lepo rekel, da se nimam za takozvanega samovklicanega živaloljubca. Jaz imam enak odnos do vseh živali. Za mene so vse živali enako vredne, ne samo pes. Živali spoštujem, če pa mi žival dela škodo, jo pa tudi fentam če ne gre drugač. Pa, če sem lačen nekatere živali tudi ubijem in pojem. Ostale živali pa pustim, da živijo svoje naravno živalsko življenje kot jim po naravnem zakonu pritiče.
Kitajci tudi jedo pse. Ampak še prej morajo tega psa ubit. Ubit ga morajo pa za to, ker pač ne marajo , da bi jim živ pes lajal v želodcu.
Citat:
Uporabnik NoteThis pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ena boljših (zabavnih) tem zadnje čase
stardec in moj fotr bi se fajn zastopila. Stari ima zelo rad cviček in dobre sosedske odnose in je z vsemi zelo prijazen in tudi drugi so z njim..ampak glede pasje "sralne problematike" pa ima prav tako ničelno toleranco. Se je (samo) enkrat zgodilo, da je sosedov cezarček (tak cuker) priletel na fotrovo trato, kjer se je spravil v sralno pozo. Takrat si je stari v momentu sezul natikač (nisem še videl take brzine pri njemu) in trofil cucka na 10 m. Vsemu je seveda bila priča tudi soseda, kar pa seveda fotra ni niti najmanj motilo. Rezultat: pes ni posral trave in takšna skušnjava mu nikoli več ni prišla niti na misel. Dobri sosedski odnosi ostajajo..
Dobra rešitev v primerjavi s strupom za podgane...
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ja kriza no, tok težkega starga deca pa že dolgo ne
Tacajt, ko tugor nabijaš, bi lahko že trikrat oblezel svojo veleposest in pobral vse pasje kakce, pa še kaj koristnega bi s tem naredil za svoje telo, sej verjamem, da za kak drug šport nisi več....
Sicer pa, čigav problem je tvoje ozemlje?