EMA '17

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.147
113
Toliko zgražanja, gledali pa vsi. očitno.

No jaz nisem..slišal po radiu da je naber. Kaj tale vsako leto gre na emo..eni in isti? al kako je s tem. Kot vaška veselica.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Navdušil me je pa Omar, sploh nastop po tem, ko je zmagu, se mu je prav vidlo kako uživa, tko je treba nastopat si dovolit nekej več, bravo
zmaga.gif

Ko je spolno napadel ono punco in bil obsojen, te je tudi navdušil? Še bolj bo navdušil, ko takoj pade ven, s tem komadom nima šans.

Ni pa to toliko ŠOU, kot je kuhinja.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Če se že gremo EMO, naj bo ŠOU, ne pa neka enourna oddaja.
In glede na gledanost ter število prodanih vstopnic, plačanih oglasov, televoutinga ipd., mislim, da je RTV kar dobro zaslužil.
Torej je bil to bistveno boljše investiran denar iz naslova RTV prispevka kot pa raznorazne no name serije, omizja, obzorja duha in podobno negledljivo sranje.

Kar se pa tiče zmagovalca. 10 let star komad se pošlje na Evrosong... Sploh glede na zmagovalce zadnjih let... Stavnice so kar realne, ko nas postavljajo med zadnjih 5, s ni tovrstnim komadom višje niti ne moremo bit.
Ne vem, meni se zdi, da je bil interes nekaterih bolj v smeri odjeebat Raaya kot pa poskrbet za predstavnika, ki bo glasbeno v koraku s časom in glasbenimi trendi.
Za Omarja se pa itak ve, da je Galuničev ljubljenček.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ko reprezentanca na kakem prvenstvu pogori, se menja trener in ekipa. Na tej žalostni EMI pa vedno iste face in ko, ne če, Omar pogori, se bodo naslednje leto spet trepljali po hrbtu, kako so dobri in strokovni, kot da je vse pozabljeno. Nov krog.

Me ne zanima EMA, je nisem še nikoli gledal, problem je samo, da za to kvazi poznavalsko elito plačujem.