EMA '17

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
In na koncu najboljša pesem večera .... Toni Cetinski! Škoda le da ni na lestvici za glasovanje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Naber ima kar nek glas, tako da korektno.

Je pa noro veliko glasov dobila lepotica Raven za tisti zmazek.

No Kores pa ni prepričal ne naroda, ne stroke
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Da potegnem crto. Zmagal Naber. Polom center klovnov.

"Če jaz zmagam, bom gol tekel čez glavne trge vseh naših mest," je po nastopu obljubil navihani Tim. Prvo polovico nastopajočih je sklenila Nika s skladbo Fse.

stupid-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Najboljše bi bilo, da sploh ukinemo EMO in nehamo hodit na Eurovizijo. Škoda denarja, med prvih 5 pa tudi nikoli ne bomo.

Sicer so pa letos naredili tak show iz izbora, da bi človek mislil, da mi gostimo Eurovizijo... 3 dni preseravanja, da bomo na koncu mogoče prišli v finale in se tam uvrstili na rep...
uf-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Raiven je imela lani vrhunski komad. Črno bel . Letos pa polom (mogoče tud mal krivda toncev?).
rolleyes-1.gif

Manuela pa edina, ki ni v živo pela. Pa en kup enega pačenja!
bonk.gif

22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ

Najboljše bi bilo, da sploh ukinemo EMO in nehamo hodit na Eurovizijo. Škoda denarja, med prvih 5 pa tudi nikoli ne bomo.

Sicer so pa letos naredili tak show iz izbora, da bi človek mislil, da mi gostimo Eurovizijo... 3 dni preseravanja, da bomo na koncu mogoče prišli v finale in se tam uvrstili na rep...
uf-1.gif
To vse sranje mi financiramo in sploh ni naključje da stvar sovpada z obdobjem pustnih šem

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Raiven je imela lani vrhunski komad. Črno bel . Letos pa polom ( mogoče tud mal krivda toncev ?).
rolleyes-1.gif

Manuela pa edina, ki ni v živo pela. Pa en kup enega pačenja!
bonk.gif

Na "boldano": Se je tudi meni zgledo, da so vokali "zadušeni" in preveč "zadaj". Sem kar hitro preklopil drugam, ker ni bilo poslušljivo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Na koncu je nastopila lanska zmagovalja iz Ukrajine.

Naber ima top komad napram tistemu jamranju na odru