EMA '17

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Pri tej reklami za mesarijo Nikl je hecno, da v lokalih sili v folk, ko pa jo kdo pošlje v pm, pa cmera po FB kak so tipi neprijazni.
Štekam, da se ma večina bab za oh in ah in sploh, samo njej pa res manjka samokritike: kao radijska "zvezda".
hysterical-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Jaz predlagam da skličemo referendum proti EMI. Ker kolko denarja se je tukaj zmetalo niti nočemo vedet. Hkrati pa moramo vedet, da je vseeno kako dobro ali kako slabo pesem imamo, vedno bimo čist tazadni ali pa niti v finale ne pridemo. Samo duetu Galunič/Molk še to do penzije nebo kapnilo. Prej bodo samo Eurovizijo ukinili preden mi EMO.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz predlagam da skličemo referendum proti EMI. Ker kolko denarja se je tukaj zmetalo niti nočemo vedet. Hkrati pa moramo vedet, da je vseeno kako dobro ali kako slabo pesem imamo, vedno bimo čist tazadni ali pa niti v finale ne pridemo. Samo duetu Galunič/Molk še to do penzije nebo kapnilo. Prej bodo samo Eurovizijo ukinili preden mi EMO.

Itak, da jima ne bo. Saj imata prav ona največje koristi od nje.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kako ste zadrti..zabava mora biti, ze od nekdaj- tudi, ce kruha ni.
In na Rtv se mocno trudijo, da nam ustrezejo, za kar placujemo, ceprav potem ne gledamo..
wink-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Je kdo opazil, da se Galunič z Tonijem ni hotel pogovarjat v Hrvaščini, čeprav jo je imel na jeziku. Z evrovizijsko pa se je lahko pogovarjal v tujem jeziku.

casio

Fizikalc
19. nov 2014
536
28
28
Zakaj ni Nina Pušlar s pesmijo "To mi je všeč" nastopala. Pesem za moje pojme scat pelje vse nastopajoče zadnjih let

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
si me prehitel
smile-1.gif

http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/ema/ob-20-00-finale-eme-2017-kdo-bo-odpotoval-v-kijev/415811

Me zanima, kako se bo odrezal anonimneš Tim Kores, katerega forsira njegov delodajalec Radio center, vključno z bajso Kocman, ki je celo sovoditeljica Eme.

Prej sem v avtu slišal refrene 8 pesmi.

Pustimo muziko ob strani.

Jaz sem povsem zgrožen, da praktično vsi pojejo v angleščini...

Sramota za Slovenijo, da vsaj tu ne odpojejo po naše.

Hlapci in ovce.
mislim da bi vsakemi ki poje v svojem jeziku morali dati dodatne pike na evroviziji.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ

Najboljše bi bilo, da sploh ukinemo EMO in nehamo hodit na Eurovizijo . Škoda denarja, med prvih 5 pa tudi nikoli ne bomo.

Sicer so pa letos naredili tak show iz izbora, da bi človek mislil, da mi gostimo Eurovizijo... 3 dni preseravanja, da bomo na koncu mogoče prišli v finale in se tam uvrstili na rep...
uf-1.gif
467716-post_slo.gif

posebej ko začnejo zapravljat za 4 voditelje pa 6 jebenih strokovnih žirij. zakaj kurca rabijo 6 žirij? dejmo drugo leto ene 15 komisiji eno cigansko eno migrantsko pa narodnostne manjšine pa še v parlament naj dajo zmagovalca v potrditev
bonk.gif
debili.
samo razmetavanje denarja.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Je kdo opazil, da se Galunič z Tonijem ni hotel pogovarjat v Hrvaščini, čeprav jo je imel na jeziku. Z evrovizijsko pa se je lahko pogovarjal v tujem jeziku.
če je to res mu lahko samo čestitam. edino pravilno da se v slovenščini pogovarja.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

verjetno je prevec denarja v igri....

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Eden pa mora odpreti temo, da ne bo kar mimo alterja spolzelo.
cool-1.gif
Še nikoli gledal, berem pa komentarje naokoli.
Zdi se mi, da je za bralce rumenega tiska in tračarskih revij primerno poslušanje!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
ksz

je že nekdo napisal, tehnika je bila popolnoma amaterska, od zvoka, do luči do posnete publike?! omg
grin1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ne razumem!?? Pa sej to je javna rtv leva televizija,kaj snečkotu ni jasno??

Glede ocenjevanja voditeljev,bi rekel pač meni je pa ravno bila ta okrogla bolj všeč,ampak bolj spodobno se lahko oceni pripravljenost na nastop,ker tukaj so pa pogorele in Galunič bi moral dat edino masko gor,ker smo ga vsi siti !

Ja Omar je sforsiran
rolleyes-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Meni se zdi, da smo počasi dojel, da je eurosong en sam ŠOU in letošnja EMA je nekako prvi korak k temu, očitno pa je, da se bodo naši pevci in pevke mogli nehal ukvarjat samo s štetjem dni do njihovega nastopa na emi in postat slike od frizerja in makeupa in oblek na FB, ampak bo v bodoče potrebno poleg komada naštudirat tud ŠOU. Počasi počas se daleč pride. Tako, da iz tega vidika mi je bilo vse skupi fajn. Najbolj me je razočarala Alya, ne vem ni več njenih besedil, ni več njene muske sveže udarniške, vse skup je zbledelo v povprečje. Navdušil me je pa Omar, sploh nastop po tem, ko je zmagu, se mu je prav vidlo kako uživa, tko je treba nastopat si dovolit nekej več, bravo
zmaga.gif

P.S. Glede na vaše komentarje o voditeljicah...khm...nisem vedla, da ste sami manekeni tle gor.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Ne samo ce je nekdo debel je debel. Jaz sem debel in ce se zraven mene postavita dva s sixpacki bodo vsi videli, da sem debelejsi od njiju. In ce bodo se pogovarjali da jaz sem pa debel, bodo govorili resnico. In to da je ena od treh debela je pac fakt, kaj cmo zdej se fine delat.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Jaz sem gledal prenos na MMC, ki sta ga imela Brajnik in Artač. Brajniku se je na koncu čisto odpeljalo. Dejansko je bil užaljen, ker je zmagal Naber. Pa ni bilo videti, da bi igral.