Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz predlagam da skličemo referendum proti EMI. Ker kolko denarja se je tukaj zmetalo niti nočemo vedet. Hkrati pa moramo vedet, da je vseeno kako dobro ali kako slabo pesem imamo, vedno bimo čist tazadni ali pa niti v finale ne pridemo. Samo duetu Galunič/Molk še to do penzije nebo kapnilo. Prej bodo samo Eurovizijo ukinili preden mi EMO.
mislim da bi vsakemi ki poje v svojem jeziku morali dati dodatne pike na evroviziji.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
si me prehitel
http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/ema/ob-20-00-finale-eme-2017-kdo-bo-odpotoval-v-kijev/415811
Me zanima, kako se bo odrezal anonimneš Tim Kores, katerega forsira njegov delodajalec Radio center, vključno z bajso Kocman, ki je celo sovoditeljica Eme.
Prej sem v avtu slišal refrene 8 pesmi.
Pustimo muziko ob strani.
Jaz sem povsem zgrožen, da praktično vsi pojejo v angleščini...
Sramota za Slovenijo, da vsaj tu ne odpojejo po naše.
Hlapci in ovce.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ
Najboljše bi bilo, da sploh ukinemo EMO in nehamo hodit na Eurovizijo . Škoda denarja, med prvih 5 pa tudi nikoli ne bomo.
Sicer so pa letos naredili tak show iz izbora, da bi človek mislil, da mi gostimo Eurovizijo... 3 dni preseravanja, da bomo na koncu mogoče prišli v finale in se tam uvrstili na rep...
če je to res mu lahko samo čestitam. edino pravilno da se v slovenščini pogovarja.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Je kdo opazil, da se Galunič z Tonijem ni hotel pogovarjat v Hrvaščini, čeprav jo je imel na jeziku. Z evrovizijsko pa se je lahko pogovarjal v tujem jeziku.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz predlagam da skličemo referendum proti EMI. Ker kolko denarja se je tukaj zmetalo niti nočemo vedet. Hkrati pa moramo vedet, da je vseeno kako dobro ali kako slabo pesem imamo, vedno bimo čist tazadni ali pa niti v finale ne pridemo. Samo duetu Galunič/Molk še to do penzije nebo kapnilo. Prej bodo samo Eurovizijo ukinili preden mi EMO.
Še nikoli gledal, berem pa komentarje naokoli.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Eden pa mora odpreti temo, da ne bo kar mimo alterja spolzelo.