Elephone G6 (made in PRC)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Link do slik ne dela.

Zdaj dela, mel na privat...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

G6 je tovarniško rootan, ko ga vzameš iz škatle je že rootan.
Pa saj root ni nič drugega kot samo nekaj vnosov v register in dostop, verjetno to drugi proizvajalci omejijo, da ne bi folk čaral po telefonu.

Sicer pa če te moti root, daš unroot in je zadeva kot prej.

Kaj več ti ne morem povedati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Špili delajo brezhibno.

Nameščajo se na spominsko kartico, ne v notranji pomnilnik, ki ga je nekje 6Gb na voljo.

Spominsko pa imam Sandisk ultra 32Gb.

Delajo gladko ko "ne kliči nesreče"
priden.gif

Nazadnje uredil moderator:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ne klicat nesreče...

edit : z suzo
evil.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Gremo raje malo športat
evil.gif

Glede špilov res kul, delajo s prve brez težav in gladko, očitno je naprava dovolj zmogljiva.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.202
1.354
113
Nič, ker ga pošljejo iz Nemčije, jaz sem ga dobil 2 dni.

Sam ste pa pacienti, že kar veste, da Elephone ne bo zdržal 2 leti. Fak ej, alter friki.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.639
113
pri taščici
Isto se je zgodilo znancu na nokiji prejšnji teden,znanki na note pred tremi tedni? ItD. Skratka ekrani se drobijo kot....
Pa jaz baterijo na S3 tudi spraznim v 4-5 urah če želite. (Brez gps)

Nazadnje urejeno:

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
Nečak in od nečakinje fant imata oba na Samsung S3 počeno steklo (ekran na obeh dela) - na enem še dela touch, na drugem niti to ne več. Torej, Samsung S3 ima zanič ekrane!
smile-1.gif

In zdaj najlepše za tiste, ki toliko opevajo podporo oz. nepodporo pri kitajcih. Nečaku so na Mobitelu želili izpuliti za zamenjavo stekla (na njegovem Samsungu touch še dela in bi verjetno bilo potrebno zamenjati samo počeno steklo) 180 EUR!!!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Če si neroden lahko razbijejo še bilo ker ekran od telefona.. Meni je S3 padel direkt na ekran z višine 1,5 metra in je ostal cel.. Tak da nima slabega samo moreš bit neroden da razbiješ ne glede na znamko in model telefona
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik ChinaTechTest pravi:
In zdaj najlepše za tiste, ki toliko opevajo podporo oz. nepodporo pri kitajcih. Nečaku so na Mobitelu želili izpuliti za zamenjavo stekla (na njegovem Samsungu touch še dela in bi verjetno bilo potrebno zamenjati samo počeno steklo) 180 EUR!!!

sej ga lahko nese na ne uraden servis zrihtat. avto tudi vrjetno ne voziš na pooblaščen servis;)
ti si že kdaj zamenjal steklo?