E.Leclerc zastonj vrečke - no more

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Obstajajo tudi plasticne bio vrecke, ki so razgradljive. Odvec je pripomniti, da so nekaj % drazje kot te navadne tamale, ki so jih ukinili, kar je prevec za nase trgovske centre.

Toliko o ekologiji
evil.gif

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Jaz ne štekam tega o bio platičnih vrečkah, kak material je to?

PS Cekarji so zakon.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Samo kvaliteta teh malih vrečk je pa tudi vprašljiva....za enkratno uporabo in to je to.
Jaz raje vozim vedno s seboj eno škatlo in lepo pospravim not.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Odvec je pripomniti, da so nekaj % drazje kot te navadne tamale,
V Sparu je nazadnje, ko sem jo kupil, koštala 35 centov. Nekaj % ...
ne-ne-1.gif

Pa tudi zdržljivost je bolj uboga.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Tisto mislim da ni taka vrecka, ampak je iz skroba, kar pomeni da je drazja za izdelavo.

Pa ne mesat nabavne cene in trzne.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nabavna cena me ne zanima, ker je moja denarnica ne občuti. Vem, pa da je tako majhna, da jo iščeš pod lupo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.102
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ja res je. Prasci kapitalistični so se odločil, da ne bodo več dajali malih zastonjskih malih vrečk, ampak smo še velike po 0,19€. Ne ponujajo pa nobenih srednjih ali cenejših.
Sumim, da bo to naredila še konkurenca.

Vse skupaj je izmišljotina ali pa so se že predomislili v E.Leclercu. Sem bil danes tam in sem dobil normalno malo vrečko, kakor sem videl jih tudi na ostalih blagajnah normalno dajejo.

lp

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Potemtakem jih je na dotični blagajni takrat samo zmanjkalo. Res je, tako malo je treba do teorije zarote.
hysterical-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
Sem vsak dan na Rudniku tako da vem, tudi moj sodelavec je potrdil zaroto. Mogoče pa so se res premislili ali pa jih kakšna samovoljna prodajalka še daje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Nabavna cena me ne zanima, ker je moja denarnica ne občuti. Vem, pa da je tako majhna, da jo iščeš pod lupo.

on ni pisal za tebe, on je pisal za prodajalca, če bi se šli res eko, bi lahko za nekaj % dražje nabavili bio razgradljive vrečke, ki bi jih lahko potem talali zastonj namesto teh plastičnih

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, danes se mi je prodajalka na vse pretege opravičevala, da ne more dati tamale vrečke, ker jih pač več ne dajejo po odločitvi šefov o šparanju. No, saj dejansko itak ni vedela, za kaj jih več ne dajejo, pač tako so ji verjetno šefi rekli.

(torej je zarota
evil.gif
)

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ja res me zanima koliko jih hodi s svojo vrečko v trgovino. Razen starih mam ki pridejo s svojimi vrčkami iz blaga nisem videl še nobenega. Sicer pa bi lahko uvedli papirnate vrečke kot v ameriki.
jaz imam stalno v avtu zložljivo gajbico, zadeva je bolj priročna kot vse vrečke. kadar pa grem v bližnji mercator po sendvič za malico, običajno tam vzamem tudi tisto malo brezplačno vrečkico. je ravno prav velika za koš zraven mačjega WC-ja. upam da jih ne bodo ukinili

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Mercator je imel pred enim letom brezplačne vrečke, kolikor vidim jih mnogi uporabljajo.

mercator_02.jpg

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zastonj so bile tiste, za katere si prinesel kupon, ki so ga psoiljali vsem gospodinstvom... Kasenje pa so se tudi prodajale...samo ne vem po koliko... niso se mi pa zdele drage... Premalokrat zahajam v Merkator
smile-1.gif
...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Spar je tudi pred meseci talal ene take iz blaga. Dve imam na zalogi in jih obcasno uporabim.