Ti bi se tudi, če bi jih vsak teden gledal, kako se rinejo.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Joj se razburjaš, ko en stari ata.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tudi v Mercatorju pri šihtu so letos enkrat ukinili male vrečke....pa so jih vrnili po parih dneh, ker se je folk pritoževal.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem se že sprijaznil, da za mene velja svetu murpy, ko grem v trgovino. Ni važno kdaj izberem čas za "malico", čas za nakup čikov... Vedno je ravno takrat gužva. Pridem pred pult s salamami, pred mano vsaj 5 oseb. Čakam 10 minut, v teh 10 minutah ni za mano nobenega. Na blagajni pa vedno izberem tisto, ki je počasnejša. [censored] it.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem se že sprijaznil, da za mene velja svetu murpy, ko grem v trgovino. Ni važno kdaj izberem čas za "malico", čas za nakup čikov... Vedno je ravno takrat gužva. Pridem pred pult s salamami, pred mano vsaj 5 oseb. Čakam 10 minut, v teh 10 minutah ni za mano nobenega. Na blagajni pa vedno izberem tisto, ki je počasnejša. [censored] it.
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
V leclercu neseš nazaj katerokoli normalno vrečko (strgano, poškodovano, umazano itd) in dobiš zastonj novo veliko leclerkovo vrečko brez vprašanja (za tamale od sadja in une tanke iz merkatorja ne dajo nove)