E.Leclerc Drive

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.016
6.240
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pol ti pa pripeljejo gnile banane..tko k mercator dostava

Pač ne bomo naročevali banan, pa saj nismo opice da bi jedli banane
evil.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Koliko pa to kaj računajo oz.kdo ve bodo cene enake kot v navadnem Lecrecu? Ker prihranek na času je občuten, v službi
smile-1.gif
poklikam in naredim veliko manjši ovinek kot na Rudnik, prevzamem in šibam domov.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Mercator imam pred nosom pa v njega redko hodim, v Leclerc bi pa večkrat šel, pa mi je precej s poti.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.016
6.240
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Mercator imam pred nosom pa v njega redko hodim, v Leclerc bi pa večkrat šel, pa mi je precej s poti.

merc ma zdej garantirane cene itd..se splača vzet spletno zgodbo.

Vseeno pa se je že dokazalo da ima Lecler cenejšo stvar kljub zavajanjem s strani M. Aja zakaj M ne upošteva cen Leclera?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Zato ker je izven konkurence, saj ima v celi sloveniji manj trgovin, kot Mercator v eni ulici. Samo dve.
Če bo res kaj iz tega, potem znam tudi jaz uporabljat to. Mi je bližje, in če bodo cene vsaj približno enake tistim na rudniku,potem pokljukam akcijske izdelke in pridem iskat (al pa kakorkol bo to že delovalo). Če grem fizično v leclerca, se hitro šetam pol ure ali pa celo, ker pasem firbca pri izdelkih ki jih ne rabim nujno, kljub temu pa mogoče načrtujem nakup v prihodnosti in si delam ”bazo cen” ....

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Mene pa zanima od kje folku čas, primerjat cene in iskat 10 centov nizjo v naslednji trgovini itd..? Razumem, da nimaš, ampak potem greš al na rdeč križ po paket al pa v eurospin/hofer/lidl... Mi je bla vojna za cente zmer zanimiva.