Problem je, ker so na drugi strani nesposobni agenti in ti ne znajo odgovoriti na malo bolj zahtevna vprašanja.
Ja to
V petek obnovil polico, premija višja zaj 12%, vsota višine povračila pa se je dvignila za 8%
To je dejanska ali na novo, btw ali si slučajno delal primerjavo.
IMHO bi bilo smiselno narediti konkreten pregled in čimbolj točno cenitev nepremičnine ter primerjavo med zavarovanjem na novo in dejansko vrednost potem pa ob upoštevanju zavarovanih pogojev hitro vidiš kje si. Razlike v premiji so pa lahko kar velike, ni pa nujno.Zavarujes na dejansko vrednost. Sicer pa mene bolj skrbi da bo zavarovanje na novo vrednost nic kaj bistveno drazje od zavarovanja na dejansko vrednost. Ti bodo odgovorili naši alter agenti na to...
Ti imaš zelo enostaven primer iz tega vidika načina zavarovanja ja in posledično bolj kot ne garantiran mir za kar nekaj let. Vseeno upam, da boš zgolj plačeval premijo in nič koristilMene sprašuješ? Mi imamo novo hišo torej na novo vrednost. Nisem delal nikoli primerjave, nimam nobene takšne nepremičnine ki bi jo na dejansko vrednost zavaroval...
katera zavarovalnica?Mene sprašuješ? Mi imamo novo hišo torej na novo vrednost. Nisem delal nikoli primerjave, nimam nobene takšne nepremičnine ki bi jo na dejansko vrednost zavaroval...
se mi ne zdi dosti... pri triglavu smo imeli višjo podražitev.V petek obnovil polico, premija višja zaj 12%, vsota višine povračila pa se je dvignila za 8%