Dunaj je naš :)

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Hvala... Pevka je bla včeraj bolna in je pela s precej visoko vročino. Zna še precej boljše... Glede plonklistka...res ga je rabu ja,ker smo priredbo končali pred kratkim in enostavno ni blo časa za naučit se.
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ampak... se sploh ni poznalo, da sta dva komada bila dokončana pred kratkim...
wink-1.gif

meni je blo super, edino fotkat je pa blo težko...
tongue-1.gif

Zala je bla včeraj res boga, ampak - adrenalin pomaga, ker takoj, k je pršla z odra, se je samo še vsedla... revca...

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Če bi kdo želel video posnetek z Dunaja, mi lahko piše... Celoten koncert so posneli organizatorji in ravno včeraj smo prejeli video posnetek... Seveda ga dobite
grims-1.gif
brezplačno,da ne bo pomote

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Tako... Od slovenskih predstavnikov (bili so trije) smo se v polfinale uvrstili le mi - Aperion. Skupini Kyan Arain in d'Neeb nista prejeli dovolj točk za nadaljevanje tekmovanja... To, da smo ostali edini slovenski predstavniki v tekmovanju Live Award, nam daje še dodaten zagon in energijo, da gremo naprej in probamo prit do finala. Lahko nam pomagate tudi vi... Odpravite se
22. 3. z nami na Dunaj (cena bo med 20€ in 25€ prevoz+ vstopnina na koncert), uživate na koncertu in preprosto vržete glasovnico za nas... Če bi kdo želel it, naj kontaktira Dizzyja ali mene, več aktualnih informacij pa se bo pojavilo tudi na naši strani Aperion
Točke s četrtfinala na Dunaju pa si lahko ogledate na Liveaward

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Ponovno vas Aperion vabimo na ogled koncerta na Dunaju... Datum je 22.3. (sobota), ko se bomo pomerili z ostalimi bendi na polfinalu Live Award... Od 140 prostih mest jih je ostalo samo še 20, tako da če je kdo zainteresiran za ogled koncerta (in Dunaja). Cena je zelo ugodnih 15€ (za prevoz in vstopnino na koncert skupaj). Torej, če bi kdo želel it z nami, naj pošlje PM... Vabljeni. Več info pa seveda na Spletni strani Aperion

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
V ponedeljek sem poslušal v Rožni.
Sama muzika je bila super. Samo petje tudi. Kombinacija pa žal čisto povprečna... Petje se na ternutke niti malo ne ujame z muziko. To bo treba še poštimati, pa bodo bili super.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Daj, stari, Alenka Gotar go home proti temu, kar lahko slišiš na myspace? Sicer mi niso niti eni všeč, ne bend ne Gotarjeva, ampak malo morgen??!!

Slovenski 'metal' je izmed težkokovinskih zadev zgolj železov oksid. :D Pač, Slovenci ...

To je za pevko po večletnih prizadevanjih v svoji sobi najbrž prvi bend, ne?

http://uk.myspace.com/batinametal

To se že bolje vonja, čeprav nisem nek metalizator. V živo je še petkrat večja apokalipsa. Roaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mal si falil. Zala študira solo petje že dlje časa...
wink-1.gif

drugače se je pa meni zdelo v Rožni, da je bil čist soliden koncer, res pa je, da pod odrom nisem slišal ama nič, ker sem bil ravno v liniji med studijskim monitoringom in ozvočenjem - Zale sploh slišal nisem, in sem parkrat folk prašal, če se Zala sploh sliši....
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Ti si mel itak preveč dela s fotkičem
tongue-1.gif

Drgač sm bla pa prijetno presenečena, ker sm pričakovala bolj na hard vse skupi. Je pa res, da se moj glasbeni okus zaradi tega ne bo spremenil
grin1.gif