Dunaj je naš :)

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Meni je to čudno,če pogledas,kaksne so ponavadi predskupine od večjih metalskih bendov. Niso ravno slabe.....

V bistvu sem jaz,ko se ni bilo znano za jutri,kdo bo predskupina,prav mislila,da bi vi lahko bili.... No,zdaj so pa Forgotten Eden (ki jih bom morda kar izpustila).

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Za Apocalyptico še mogoče nekako razumem, ker sem tudi jaz čelist in se razmetavam po odru... Mogoče jih je blo strah,da bi njihova atraktivnost padla... Samo moje razmišljanje pač. Za WT pa mi ni jasno... To z ženskim vokalom je malo za lase privlečeno pomoje

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Jaz mislim,da ženski vokal ni razlog. Niti konkurenčnost.

Me pa zanima,koliko bo polno jutri,hehe.....

A potem v Ortu igrate v ponedeljek? Morda bi pa prišla...dolgo mi je bilo žal,da nisem šal že v Roll bar.

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Orto vabi.
wink-1.gif
Da se spoznamo... Pocukaj me za rokav. Hehe

Drugače pa ti predlagam,da se pridružiš odpravi na Dunaj. V Ortu je ful mal placa na odru in se zna zgodit, da naš stage performace ne bo niti prišel do izraza. Na Dunaju pa je fešta... Oder velik, ozvočenje super, tonski tehniki fantastični... Vabljeni vsi...

Nazadnje urejeno:

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
No,ob kateri uri igrate,da ne zamudim,ce pridem? (ker ce ze grem na ta metal vecer, se ponavadi prikazem sele pozno kadar ni ravno koncert...)
smile-1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Da folk pride pravočasno...
hysterical-1.gif
Hecam se... Lahko,da je prišlo do kakih sprememb, k ji na Orto strani niso popravl. Naš manager že ve kdaj... Za ziher bodi ob 21h,pa lahko spijemo kak pirček do koncerta pol,če še ne bomo špilal

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
matr, bolj poslušam komad U, bolj mi je všeč..flavta ful paše zraven..začetek je d*best

obvezno slušalke
grin1.gif

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Kul muzka, gre v uho! Uspešno glasbeno pot še naprej, nikoli se ne ve, mogoče pa gremo marca z vami, da slišimo tole v živo!

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
No,jaz sem pa bila v Ortu z družbo in je bilo prav super. Publika je bila sicer dokaj mlada,haha, pa vseh "vrst", vsekakor niso bile same "temne duše"
hysterical-1.gif

Predskupina ni bila ravno zame (ne maram te zvrsti metala), Aperion pa so kljub začetku,ki mene ni ravno potegnil not, hitro pokazali, da jih je potrebno jemati resno. Vse skupaj je pa minilo prehitro
rolleyes-1.gif

Sem pa opazila, da je bil za Mein Herz brennt (priredba od Rammstein) potreben plonklistek
evil.gif

Nazadnje urejeno: