Dunaj je naš :)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kot sem na forumu že omenjal, smo se v nedeljo s skupino Aperion (mimogrede, če vas zanima, kdo so Aperion, si lahko ogledate njihov koncert v ponedeljek, 21. januarja, v ljubljanskem Orto Baru) odpravili na Dunaj, na mednarodni del tekmovanja International Live Awards. za takšno priložnost se seveda spodobi, da s sabo vzameš kar največ ljudi, seveda gorečih fanov, kateri so potem tekom koncerta Aperionovce na odru ponesli v višave, da so odigrali enega svojih boljših koncertov, posledično pa so se uvrstili v nadaljni del tekmovanja (natančneje v polfinale). tako se nam obeta podobno doživetje tudi konec marca, ko bo šlo še bolj zares, saj je konkurenca seveda iz kroga v krog močnejša. kako je bilo, pa si lahko ogledate na spodaj ujetih utrinkih.
smile-1.gif

če vas mika, da bi naslednjič šli z nami tudi vi - predal PM sporočil je seveda odprt.
wink-1.gif

že na avtobusu ni bilo dolgčas - skoraj polna zasedba skupine Aperion:

img0937.jpg

prihod na Dunaj, pred Planet Music

img0982.jpg

seveda je pred vsakim nastopom potrebna tonska vaja, da se potem med koncertom vse sliši, kot se mora. ravno pri tem so se Avstrijci zelo izkazali.
smile-1.gif

img1078.jpg

pogled v zaodrje. treme sploh ni bilo opaziti... smo si pa delili garderobo z zelo zanimivim bandom, Simon Moon - če vam povem tole emo.press... veste vse...
wink-1.gif

img1089.jpg

skupina Aperion na odru Planeta Music - zažigali so!!

img1349.jpg

pevka Zala. naslov ene izmed njenih kritih (v Delu), po nastopu na slovenskem delu tekmovanja Internacional Live Awards, pove vse - Alenka Gotar, go home.
grin1.gif

img1411.jpg

kitarist Črt

img1377.jpg

basist Dani

img1359.jpg

čelist Samo

img1375.jpg

flavtistka Tina

img1417.jpg

bobnar Nejc

img1416.jpg

violist Martin (slika je sicer s Stuka, ko so bili posebni gostje skupine Interceptor)

img2691.jpg

skratka, to bi bilo nekaj utrinkov z Dunaja, ko smo ga slovenci popolnoma razturili. Dunaj je naš.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
emo je daleč stran, dragi moj... daleč...
wink-1.gif

recimo da gre za zmes simfo goth metala hard rocka... res, zanimivo za slišat...

evo, tole vam lahko dam za pokušino za poslušat, oz. za pogledat:

njihov spot, ki je v eni izmed slovenskih revij prišel med SLO TOP 5 '07

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kje je pa Dizzy na slikah? Js nism dobila občutka, da on tud špila tuki... Da je bil sam tko zraven, kot fotograf?
confused-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tega full ne marajo slišat, ampak nekateri jih primerjajo tako z Nightwishi kot z Evanescence... ampak meni so way better...
wink-1.gif
pa ne samo zato, ker jih fotkam, ampak ker dejansko so mi. pika.

@Tjaša:
ja, js sm del spremljevalne ekipe - official photographer, pa radi tud upoštevajo, če jim kaj svetujem... smo ena taka happy family.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Mal so trend zamudili. Taka muska je bla IN pred 5+ leti.
smirk-1.gif

Saj to ni pop muzika, ki se danes posluša, jutri pa ne... Če mene vprašaš...če bodo nadaljevali v tem stilu, jih čaka lepa prihodnost.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
problem je v tem, da so precej nekomercialni in je zaradi tega preboj dosti težji, tako da se lahko novčijo le z live performansi... ampak tu se začne ta, začaran krog preboja...

sicer imajo en radijski izdelek, samo kaj, ko to niso pravi oni, oz. bi ljudje potem dobili napačno predstavo...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ne, brez heca..dobro združujejo zvok godal in el.kitar..na cajte delujejo gothic, naenkrat pa kot hard metal..respect
wink-1.gif

pa tale video, ki si ga prilimal-dobro domišljen..od začetka kao obup na koncu pa preobrat..dobr..sem ga že gledal nekajkrat.

orto? mogoče če bo cajt
wink-1.gif