Mislim da je sam DSG kar dost zanesljiv, so pa problematicne sklopke ter mehatronika, morda tut kak vztrajnik? Kuplunge+mehatronika mislim da so krivi v večini....A ni DSG praktično brez okvar? Drugače je tudi meni predolgo 3 mesece.... Ne moreš biti 3 mesece brez avta
No zato pa mi je čudno kaj tako dolgo čarajo namreč mehatronika se ali menja ali pa se popravlja(obnavlja). V Nemčiji imaš specializirane servise ki imajo obnovljene mehatronike že na zalogi, naročiš, plačaš, staro pošlješ nazaj. Razen če je ta mehatronika na tvojem DSG-ju kakšna posebej specialna zadeva ki je ni za dobiti in ne gre obnoviti in se čaka na del. Pa glede na to da ti je šla mehatronika mi je čudno da ti na VW niso ponudili druge mehatronike in so ti ponudili zgolj austauš menjalnik za 7k? Namreč vsaj pri Audiju (S-tronic) je Mehatronika posebej rezervni nadomestni del ki pa se ga dobi tudi novega zapakiranega za okoli 500€.Jao pri našem je mehatroniko odbilo.
Sam ne vem, zato sem tebe vprašal, da mi razložiš.
To mi je vse jasno ampak 3 mesece da sestavijo en menjalnik in se vedno ni gotovo? Vseeno malo dolgo? Nevem, vprasam?