Ljudje vcasih sprejemamo cudne odlocitve. Vcasih prave, vcasih napacne.
Sedaj vsi priporocate pooblascenca, v sosednji temi je tisti, ki pelje avto tja, popoln bedak.
Po parih pogovorih okoli uveljavljanja cesarkoli na pooblascencu, sem se odlocil avto zapeljat do strokovnjaka za avtomatske menjalnike, ki bo zadevo pogledal, poslikal in ocenil vrednost popravila. Za opravljeno delo bo tudi garancija, kozolcar ni bil niti misljen.
A je prav ali ne ta trenutek pojma nimam. Nek notranji glas pravi, da ja, homo ekonomikus za enkrat pravi, da ne, je pa res, da prave ocene popravila se ni. Info imam, da je v takem primeru potrebna samoudelezba pri pooblascencu, ki pa hitro lahko preseze vrednost popravila drugje. Saj veste, oprema je draga, material je tudi drazji, malo stvari se popravlja, saj se po vecini samo menja, kar je vedno ocitek pooblascencem
Da ne bo ugibanj, avto je pri Romexu. Glede na debato, tukaj prebrano ipd je mozakar zaupanja vreden. Z nekaj alterjevci sem ze imel opravka in z vsemi zelo pozitivne izkusnje. Preprican sem, da tokrat ne bo drugace.
Kaj se dogaja in kako se bo rihtalo, pa bom nesebicno delil z vami. Mogoce se celo mojster kaj napise.
Pricakujem najslabse, upam na najboljse.