Družini prijazno podjetje

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.096
9.609
113
Najboljši TB je vsako leto okol novga leta, ko gremo po šihtu jest pa pit, to nam noben ne organizira, vržemo skup denar, šefe vedno rukne za vsaj tri runde in gas. Zakaj rabiš rep in glavo, važno je, da se mamo skupi fajn še izven pisarne.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in jendomen

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.585
5.163
113
Mi se prav veliko izven dela povečini ne družimo. Tu in tam kdo športa skupaj, se družinsko druži, ampak to so posamezne odločitve. Kak oddelek narediti zasebno druženje.
Enkrat letno si privoščimo en skupni izlet na delovni dan, zaključek leta se začne že v uradnem delovnem času in nadaljuje v prosti čas. Skoraj vsako leto imamo tudi družinski piknik, ki pa je v soboto.
Pravega team buildinga si še nismo privoščili. Najbrž niti ne bi bil prav posebno dobro sprejet.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.322
550
113
Team building, grajenje ekipe, odnosov... A se ne bi to moglo delat od 9to5 (pač vsak dan, med delovnim časom... ) Tej vikend izleti bi moraili biti potem samo še češnja na vrhu smetane. oz nekaj, kar bi si folk dejansko želel... ali pa podarjen en dan doma... Kdor se ga želi nalit z računovodkinjo se pa nej znajde ;)

V naši ekpi je 6-7 ljudi.. samo smo očitno vsi dokaj introvertni in vsak ima svoj pogled na svet. Ko gremo kot team na malco 2x na leto na račun firme, imam občutek, da vsak čaka, samo da se poje pa gremo spet vsak po svoje.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

tomi

Guru
1. sep 2007
18.779
10.000
113
40
MB
kot je nekdo napisal, strukturirano more bit, neka pijanica brez poante je bzw.

mi smo nazadnje imeli na kopah pa je bilo zakon.

sicer je bilo bolj strateško cela regija torej je bilo delovno ampak obdelovne aktivnosti so splanirali v nulo.

prvi dan po prihodu smo imeli šolo bbq, drugi dan po delovnih obveznostih igre na snegu, ekipe pa sestavljene iz vsake države en, da ni nekega grupiranja, igre so pa bile recimo smučarska očala gor pa temne sipe pa te ekipa vodi skoz poligon, kaj je že on disk golf, tag team lauf v klanec s sankami pa dol nazaj itd. tretji dan pa domov. ob večerih pa 1x dj + saksofonist, drugi dan pa holcer pub do zore.

ampak je 1x na leto dovolj ja.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in ribicija

disc

Guru
4. feb 2011
2.465
589
113
Jaz moram tudi pohvalit, da se s sodelavci kar dobro razumemo in vsake toliko tudi zabluzimo skupaj. Pa še skupnega sovražnika imamo (šefa :) ).

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

B81

22. jul 2007
37.989
11.155
113
Zihr neka komy firma. Kot drzavne firme....ki vse po redu nadzorca najraje počijo na 24.12., kake strateske konference pa na 29.11.....
ne to mora bit kaka zavarovalnica, oni polni dnarja imajo take ideje...triglav imel kar v bernardinu 2002 ali 2003 :)
jst grem rad v službo, samo tistih 8 ur do konca se mi vleče za popiz...
pomeni da ne greš rad v službo ampak greš rad od doma...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N