Dost vas mam dinamikov

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Imam že kar nekaj 10kkilometrov vožnje po avtocesti za sabo, od tega tudi veliko vožnje po tujini, samo po evropi. Poln k,,ac imam naših dinamikov in kretenov, ki vozijo po naših avtocestah! Če pride do situacije, ko sem na prehitevalnem pasu, kjer prehitevam kolono, ki vozi DO 130, vozim maksimalno 130kmh! Pa se za mano vozeči na glavo postavljite...hehe
Štorija z dinamikom s 160kmh ali več....
Se peljeva z ženko normalno malo pod 130, prideva do dela, kjer se priključujejo vozila na avtocesto. Seveda tam je bil avto, ki je na priključnem pasu "nabiral" hitrost za na avtocesto, jaz se mu pa, kot vedno umaknem na prehitevalni pas, da ima on prosti uvoza na avtocesto. Preden to naredim, vidim za mano C klaso Merđo, dinamika, ki je vozil krepkoooo nad 130. Jaz pa namenoma na prehitevalnega hahaha je bremzal ko prf,..knjen, potem pa še blendal haha bedak sem si mislil, pride vštric(itak busanc, se mu je vidlo, neki mahal, mu mojo šapo pokažem, pa je neki zamahnil pa šel naprej! Ne je.em več budal, ki vozijo nad omejitvijo.

Če bi VSI vozeči po avtocesti vozili normalno, bi v primeru odstopanja desnega voznega pasu( za vozila, kjer pridobivajo na hitrosti z vožnjo po priljučnem pasu, ki se vključujejo na avtocesto) promet potekal normalno. Tako pa zaradi bedakov, ki vozijo 160 ali več, ta teorija odpade.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Hočeš povedat, da si ga izsilil in sedaj tukaj iščeš odobravanje za tvoje dejanje?
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Hočeš povedat, da si ga izsilil in sedaj tukaj iščeš odobravanje za tvoje dejanje?
evil.gif

Tako je, pravno sem ga izsilil, namenoma! Če bi on vozil 130, ga pa ne bi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
A hočeš stardeca dobiti na svojo stran....
Sicer pa se čisto strinjam s tabo....
Problem je zna biti v tem, da imajo nekateri alterjevci povprečno na AC 180 in več ( saj imajo dobre avte ranga A6, BMW5(67), MErc, E S.....in ti naju znajo pošteno popljuvat

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Tako je, si bo mal zamislil.

p.s. čakam na nov topic:
"kako slovenci izsiljujemo prednost na AC"
evil.gif

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Sicer tudi jaz ne odobravam divjanja po avtocestah in bedakov, ki mi blendajo ko vozim 140 mimo kolone šleperjev, češ umakni se mi imam večji podaljšek ku..a, ampak tega, da bi naenkrat zaprl nekoga, ki ga prišiba od zadaj ne delam že zaradi lastne varnosti in varnosti mojih sopotnikov.
Si lahko zamisliš da bi namesto "busanca" (ki so po mojem mnenju kar dobri šoferji), od zadaj z 200 km/h pripičil en japi, ki je malo prej potegnil črtico kokaina, ali kak pijani S.P., ali kak stari ata, ki mu je desno nogo zgrabil krč ....

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
evil.gif

Tako je, pravno sem ga izsilil, namenoma! Če bi on vozil 130, ga pa ne bi.

Brez zamere, ampak s tem dejanjem si na istem nivoju, kot on, če ne še stopničko nižje...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Brez zamere, ampak s tem dejanjem si na istem nivoju, kot on, če ne še stopničko nižje...

Ma za čestitat mu je. Jaz bi mu kar osebno dal roko.

Ne nimam novega avtomobila, ampak 18 let staro škatlo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
če bi meni to naredil bi te na cestniski okol kepe dvakrat
bonk.gif

valda maš špegu da pogledaš če maš sploh frej se za umaknt na prehitevalni pas
slej ko prej se bo nekdo najdu ki mu boš pohodil živc z takim izzivanjem in te bo prklopu.
mogoče se najde celo večja budala od tebe pa te bo v ritko.da ne boš potem jokal da je on kriv

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ne zamerim, sem bil do nedavnega sam enakega mišljenja, ampak take situacije te podžgejo do te mere, da narediš tudi tako "neumnost". Kot sem rekel, to se mi dogaja že par let in to samo pri nas! V evropi tega ni....al sem pa jaz čudn
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Če bi me okol kepe dvakrat ti ne bi ostal dolžan. Verjetno tudi ne bi danes tukaj pisal!

: pa brez zamere :

Poanta je v tem, da nimaš kaj gonit 160 ali več če je zgornja meja 130kmh! S tem ti ogrožaš druge, ne jaz.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Ne zamerim, sem bil do nedavnega sam enakega mišljenja, ampak take situacije te podžgejo do te mere, da narediš tudi tako "neumnost". Kot sem rekel, to se mi dogaja že par let in to samo pri nas! V evropi tega ni....al sem pa jaz čudn
grin1.gif

ti kar nosi svojo glavo naprodaj, jaz sem si preveč vreden, da bi take manevre izvajal pri 130 na AC

najboljše da se začneš še po lokalnih cestah vozit in voziš tik ob sredinski črti, veš kk boš zjebal unga, ki ti bo sekal rido po tvojem pasu
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
zakaj prej z roverjam nisi bil enakega mišljenja.zdej ko maš familywagon se pa 130 po AC voziš ker je poraba pač 5 litrov
bonk.gif

me zanima če se vedno voziš po omejitvah.
zastopim da se voziš 130 po prehitevalnem in prehitevaš tovornjake in tiste ki ne vozijo 130 pa da ti prileti eden od zadaj pa blenda
ampak ne zastopim kolk morš bit debila da nekomu odvzameš prednost na prehitevalnem in s tem ogrožaš sebe in sopotnike v svojem avtu ter ostale udeležence

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moje mnenje o dinamikih je enotno. Prejšnji Rover je bil pa drugi avto, avto za dušo( in ne za divjanje po cestah).
V mojem primeru,, je imel mercedes dovolj metrov, da se je varno ustavil....mogoče sem res napisal tako, da sem mu dejansko pot prekrižal.
Poanta je v tem, da zaradi takih dinamikov, ne teče promet "dinamično" , torej tekoče in brez spreminjanja potovalne hitrosti. Tudi tempomat na naših AC je skoraj neuporaben. Od tu moja teza po bolj tekoči vožnji po AC.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Imam že kar nekaj 10kkilometrov vožnje po avtocesti za sabo, od tega tudi veliko vožnje po tujini, samo po evropi. Poln k,,ac imam naših dinamikov in kretenov, ki vozijo po naših avtocestah! Če pride do situacije, ko sem na prehitevalnem pasu, kjer prehitevam kolono, ki vozi DO 130, vozim maksimalno 130kmh! Pa se za mano vozeči na glavo postavljite...hehe
Štorija z dinamikom s 160kmh ali več....
Se peljeva z ženko normalno malo pod 130, prideva do dela, kjer se priključujejo vozila na avtocesto. Seveda tam je bil avto, ki je na priključnem pasu "nabiral" hitrost za na avtocesto, jaz se mu pa, kot vedno umaknem na prehitevalni pas, da ima on prosti uvoza na avtocesto. Preden to naredim, vidim za mano C klaso Merđo, dinamika, ki je vozil krepkoooo nad 130. Jaz pa namenoma na prehitevalnega hahaha je bremzal ko prf,..knjen, potem pa še blendal haha bedak sem si mislil, pride vštric(itak busanc, se mu je vidlo, neki mahal, mu mojo šapo pokažem, pa je neki zamahnil pa šel naprej! Ne je.em več budal, ki vozijo nad omejitvijo.

Če bi VSI vozeči po avtocesti vozili normalno, bi v primeru odstopanja desnega voznega pasu( za vozila, kjer pridobivajo na hitrosti z vožnjo po priljučnem pasu, ki se vključujejo na avtocesto) promet potekal normalno. Tako pa zaradi bedakov, ki vozijo 160 ali več, ta teorija odpade.

Ce bi tisti, ki se vkljucujejo pohodili svoja jajca na polno, tko kot se to dela v 2 prestavi, 3 na polno pa tko naprej, bi se z lahkoto vkljucili v promet....tko pa pacienti prihajajo na avtocesto s hitrostjo 80 na uro, in valda na voznem pasu folk zavira iz 130.....nic ni narobe s tem, da se umaknes na prehitevalni pas, pravilno, da si pa skodozeln do tistega, ki se pelje vec kot ti si pa ista rit kot tisti, ki se vkljucuje s svojo hitrostjo na avtocesto (80km/h).
aplauz.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Imam že kar nekaj 10kkilometrov vožnje po avtocesti za sabo, od tega tudi veliko vožnje po tujini, samo po evropi.
Waaaaa
smirk-1.gif
torej si mentalno še vedno voznik začetnik.

Pri 26 letih imam samo z lastnimi avtomobili 600kkm, kje pa so šele službeni in ostala vozila... krepko preko 800k.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja in? Mentalno zrelost si dokazal s tvojo izjavo in "smeškoti".
Moja izjava je bila samo uvod v "štorijo".

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Niti ne... pri nekaj desettisoč kilometrov komaj začneš šofirat in spoznavat svet okoli sebe...

Isto kot stariš, ki pove, da njegov otrok že pri 1,5 leta starosti hodi... so what.. če pa drug otrok pri tej starosti teče...