Prodam Ooni Kodo 12. Ni nova. Spekel sem par pic. https://eu.ooni.com/collections/ovens/products/ooni-koda
Nazadnje urejeno:
Kaj te pa moti pri uuni?Je že probal kdo Cozze 17? Malo gledam in bi nadgradil uuni 3 z plinskim gorilnikom za tole.
Pa nevem če bo to strel v koleno ali napredek.
Je rekel tehničar...No, no - kot da je velikost pomembna …
Luka imam uuni 3 od začetka, mam upgrade na plin dela k šus, sam sem zajebu k sm naroču iz grupe da bom pršparu ene 5 eurov, pol pa dobu gorilc za pro hmmm aja mamo enga prjatla kle gor k se s tem ukvarja hmmm a ne twinmanJe že probal kdo Cozze 17? Malo gledam in bi nadgradil uuni 3 z plinskim gorilnikom za tole.
Pa nevem če bo to strel v koleno ali napredek.
429Kolk pa je cena v Bauhausu?
Enako, stari dobri casi ko je bla pecka se 160€Luka imam uuni 3 od začetka, mam upgrade na plin dela k šus, sam sem zajebu k sm naroču iz grupe da bom pršparu ene 5 eurov, pol pa dobu gorilc za pro hmmm aja mamo enga prjatla kle gor k se s tem ukvarja hmmm a ne twinman
vzem plin je k dan pa noč
V bistvu je prednost pred krušno, ker je v pol ure redy. Pred tem kar pa ti rabiš pa seveda ni nobene prednosti. Je to kar gledaš super.Ne vidim ene prednosti v njej. Če bi mel željo kurit bi krušno peč zalaufal. Tak pa je že 2 leti pogledal nisem.
Od tega pa pričakujem, da je dimenzijsko malo, da vklopim plin, pripravim sestavine, obrnem testo naložim in dam pečt. Rešeno.
Ne delam jaz neke nepotrebne umetnosti aki romantike iz tega.