Vsaketolk pregnet.Super. Pekel jih bom v četrtek. Jih lahko pustim do takrat v hladilniku ne?
Vi se hecate ali kaj?
Koliko gramov svežega kvasa naj odmerim na 1kg moke?
Ja, sam s takim testom morš pa že znat delat, da ti kugla sploh skupaj ostane. Začetnik bo dobu živčni zlom.Jaz delam v razmerju moka - voda 4:3. Se mi udi najbolj lahko testo za čim hitrjšo pripravo.
Itak prevelike, daj jih vsaj na pol ... --> SARKAZEM! Zdej se pa že jst delam norca, ker mi ni jasno zakaj sam ne poizkusiš kako se ti bo obnesla taka kepica? Poleg tega je to odvisno od človeka do človeka, enemu paše več testa, drug pa hoče tanko testo. Kako naj mi vemo kaj tebi paše???
Eno vprašanje, zakaj se mi testo "noče" raztegniti, potegnem narazen in se nazaj skrči in se trga. Sicer ga uspem prepričat in je pizza ok, samo raztegniti testo je zahebancija
Kako si zadovoljen z loparjem ?Če še koga zanimajo loparji, na ebayu sem si nabavil tega na linku in na pogled deluje OK. Kako se bo obnesel v praksi bom pa še videl
https://www.ebay.com/itm/113695371453
Kako si zadovoljen z loparjem ?