Kje si uzel plinski gorilcVčeraj sem mojega uunija 3 nadgradil s plinskim gorilcem. No to je pa zdej to. Topšit. Nobenega dela, nobenega dima in konstantna temperatura. Priporočam.
Kje si uzel plinski gorilcVčeraj sem mojega uunija 3 nadgradil s plinskim gorilcem. No to je pa zdej to. Topšit. Nobenega dela, nobenega dima in konstantna temperatura. Priporočam.
H ala za info me ma da bi ga uzel za na morjeamazon.de
Zanima me Ooni koda, kje najbolj ugodno oz. da je na zalogi?
Ne vem glede cen, ti pa garantiram da boš dobil najboljši suport na žarovnijah, pacne samo glede pečke ampak tudi pic in testa...
Poglej priponko 27538
Take pečem v uuni 3. Enako testo kot za pico: moka, voda, sol, zelo malo kvasa. Pa testo pustim 24-48h v hladilniku.
Kolko gramske kepice delas? Jih sploscis?
Ne vem kaki so uuni kruhki in ne kaki v kruhkarijah. Na webru lahko spečeš kruhke, ki jih narediš iz (ostre) moke, navadnega jogurta, pecilnega praška in ščepca soli. Razmerij ne vem, ker zmeraj delam od "oka". Malo manj mehko testo kot tisto, kar bi se še prijemalo na roko.Ima kdo preizkušen recept za uuni lepinje?
(da ne bo pomote, ne mislim na kruhke, kot jih strežejo v t.i. kruhkarijah (npr. Gorjanc), tega ne maram)
Zahtevam ban, ker jih nisem deležen, kaznuj se prijatelj kaznuj