lahko kdo malo napiše o tem Ooniju? Doma pice pečemo v pečici na kamnu in so nam precej dobre, gre pa pečica pač do 300 stopinj in to je to.
Pri čem je Ooni boljši? Kot vidim obstaja lesena ali plinska verzija, v obeh primerih pa simulira krušno peč in je sposobna peči s 500 stopinjami?
Če že, se verjetno splača iti v Ooni na les, saj sigurno doda dimenzijo okusa picam v primerjavi s plinom? Je pa več dela s tem kot s plinom (žar smo doma menjali na plin pred leti in je bila ena boljših odločitev, saj pečemo veliko več kot prej).
Bi bil vesel, če se malo razpišete.
Pri čem je Ooni boljši? Kot vidim obstaja lesena ali plinska verzija, v obeh primerih pa simulira krušno peč in je sposobna peči s 500 stopinjami?
Če že, se verjetno splača iti v Ooni na les, saj sigurno doda dimenzijo okusa picam v primerjavi s plinom? Je pa več dela s tem kot s plinom (žar smo doma menjali na plin pred leti in je bila ena boljših odločitev, saj pečemo veliko več kot prej).
Bi bil vesel, če se malo razpišete.