Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Odisej: kolikor jest opažam imajo čoln/prikolico/vikend tisti, ki so dopoldne v službi in popoldne fušajo. Ali imajo tako obrt, da poslujejo s fizičnimi osebami, kar spet pomeni, da je 3/4 prihodka direkt v đep.
@OT:
Drugač pa če govorim zase - ja, sem frej, kadar ni dela, in takrat te folk opazi, in govori. Ko je pa gužva in sem 10ur v delavnici, me pa noben ne vidi, ampak zarad tega se ne sikiram. Na dopustu nisem nikoli miren. Sicer imam doma pomoč, če je treba kaj nujno vskočit, pa še to, če je kej enostavnega. Sem šel tudi že domov z dopusta, da sem nekaj opravil in potem nazaj.
Prispevke ima res najnižje, to se vedno potrudimo da je tako. Ker se mi zdi skrajno neumno, da bi plačeval več, in nikoli imel nič od tega. Fotr je plačeval višjo stopnjo, pa je sedaj dobil izračun za penzijo, pa mu je šlo skor na jok, ker bo dobil delavsko penzijo. Kaj bo šele, ko bomo mi odhajali v penzijo...
jest še vedno pravim, da se imajo fajn tisti, ki poslujejo s fizičnimi osebami, jaz sem pa bolj kot ne revež, glih nekako nad vodo, kdaj tudi spodaj. In seveda tisti ki poleg šihta fušajo popoldne - razni mehaniki, ličarji, kleparji, keramičarji, vodovodarji, električarji, mizarji,... Motor ni nikol problem, čoln je že skor pri vsakem fušarju, da o prikolicah sploh ne govorim...
Moj šef so moje stranke. In nisem nič bolj svoboden kot nek zaposleni. On gre na dopust in mu dol visi za posel. Men pač ne more.