Zagovarjajo se neumnosti sedanje stranke!Edina stranka, katero se tu zelooo goreče zagovarja je SDS. Ne stat v dreku in vpit da so drugi v njemu.
Bo treba delat!...Men se plača recimo že od 2016 ni spremenila 0.
Zagovarjajo se neumnosti sedanje stranke!Edina stranka, katero se tu zelooo goreče zagovarja je SDS. Ne stat v dreku in vpit da so drugi v njemu.
Bo treba delat!...Men se plača recimo že od 2016 ni spremenila 0.
Eni za inflacino, drugi za covid!Sam čakam da izjaviš da je Golob osebno kriv za svetovno inflacijo. ..
Vpraš ga raje sam, samo da ne boš po vprašanju brez zob.zdaj pa ti vprašaj človeka na minimalcu, kaj je naredo zadnjih 5-10 let da bi se premaknil iz minimalca ?
Ubogi si ti, da si moral migrirat, zdaj pa zafrustriran drekaš po forumih.Pol si pa nesposoben ali glup.
V osmih letih, da nisi nič zrasel - ubogi stvor.
Samo pomagam, da se bo SLO rešila parazitov/agrumov.Ubogi si ti, da si moral migrirat, zdaj pa zafrustriran drekaš po forumih.
A res ne? Obtožuješ samo ene, medtem ko je drugi vseskozi pri koritu z najdaljšim stažem, pa nikol nič kriv.Najprej ti opravi nalogo. Levica, Tanja ipd, so tudi če vrsto let tukaj in jih ne spodnašam v tem kontekstu.
Dokazuješ mojo tezo.Samo pomagam, da se bo SLO rešila parazitov/agrumov.
Migriraš in zrasteš krat dva ali krat tri. Ti pa v osmih leti nula, zero. Pa tega še pes ne poščije.
Vem, ć si pomagal postavit, sisal pare, pa poglej forum pa boš videl koliko šise si naredil.Dokazuješ mojo tezo.
Kaj sem pa vse jaz v 8ih letih naredil pa pojma nimaš. Samo drekaš.
Vpraš ga raje sam, samo da ne boš po vprašanju brez zob.
BRAVO, cvet inteligence, lepo si to spesnil. Kaj že ti počneš na tem forumu?če v zadnjih 2-3 letih, ko je praktično "zlata" doba za delavce nisi bil sposoben nekam napredovat, pol je pač čas da se sprijazniš, da ne boš nikoli.
Pa ne da si se v špegu pogledal?Vem, ć si pomagal postavit, sisal pare, pa poglej forum pa boš videl koliko šise si naredil.
Jaz pa hočem močno, pošteno Slovenijo, kjer bom užival v penzionu.
med malco mal tipkam. Sem vesel, da se strinjaš.BRAVO, cvet inteligence, lepo si to spesnil. Kaj že ti počneš na tem forumu?
Ni argumentov, pa se agrumiš.Pa ne da si se v špegu pogledal?