Bolj enostaven primer na trgovcih - zaradi višjih plač "morajo" lastniki dvigniti cene (inflacija), da dobijo dnar za plače (ali pufe, jahte etc..).
Zdaj pa ti človeku na minimalcu povej, da zaradi njegove minimalne plače si gazde ne morjo prvoščit jaht...Bolj enostaven primer na trgovcih - zaradi višjih plač "morajo" lastniki dvigniti cene (inflacija), da dobijo dnar za plače (ali pufe, jahte etc..).
Itak.A bo čez 3, 4, 5 let prejšnja vlada še zmeraj kriva za vse, kar se dogaja sedaj?
Sklepam, da s svojim laičnim političnim znanjem ciljaš na SDS. In da ti bo v uteho, zadnjič sem SDS volil davnega leta 2012.In potem voliš stranko polno "bivših komunistov".
Zdaj pa ti človeku na minimalcu povej, da zaradi njegove minimalne plače si gazde ne morjo prvoščit jaht...
Delal je v dobri veri da bo boljš.zdaj pa ti vprašaj človeka na minimalcu, kaj je naredo zadnjih 5-10 let da bi se premaknil iz minimalca ?
Zakaj se pa potem čutiš poklicanega odgovarjat na zapis?Sklepam, da s svojim laičnim političnim znanjem ciljaš na SDS. In da ti bo v uteho, zadnjič sem SDS volil davnega leta 2012.
Itak.
Tko kot so vsi drugi vedno za vse krivi samo Ivan ne.
Stari, najboljš da dela raja zastonj. Pa bomo prišli kam?Zaradi levice smo dobili samo še več ljudi na minimalcu. Še par dvigov in bo že 70% ljudi na minimalcu.
Ja nič, pravi komunistični raj, kot je naslov teme.
Ivan je kriv ravno toliko koliko je vladal. Zdaj pa koledar v roke in in obarvaj leta njegovega vladanja z rumeno in ostala leta z rdečo in mi sporoči odtenek, ki ga dobiš če te tvoje koledarje pogledaš od daleč.Itak.
Ivan je že preko 30let v politiki.Dobra izjava, prosim obrazloži kako je to drugače od slogana novih obrazov "za vse je kirv Ivan, drugi noben".
Stari, najboljš da dela raja zastonj. Pa bomo prišli kam?
Kako prirično za izgovore, a ne.Ivan je že preko 30let v politiki.
Vzem koledar v roke pa seštej kolk časa je bil v vladi, kot predsednik in kot član.Ivan je kriv ravno toliko koliko je vladal. Zdaj pa koledar v roke in in obarvaj leta njegovega vladanja z rumeno in ostala leta z rdečo in mi sporoči odtenek, ki ga dobiš če te tvoje koledarje pogledaš od daleč.
Sicer pa moj spomin mi nekaj pravi, da je gospodarstvo bilo v vzponu ravno ob rumeni barvi na koledarju.
Najprej ti opravi nalogo. Levica, Tanja ipd, so tudi če vrsto let tukaj in jih ne spodnašam v tem kontekstu.Vzem koledar v roke pa seštej kolk časa je bil v vladi, kot predsednik in kot član.
Porabili pa časa in resursev, ki so v Biziland zastonj.To beleženje do sedaj ni bilo sankcionirano in bo skoraj popolnoma razveljavljeno, ker so uvideli, da v veliki meri ni izvedljivo.
Pol si pa nesposoben ali glup.Ne vem, razlož ta koncept 60+ % zaposlenim na minimalcu.
Pa kolk vem še minimalc lep čas ni dvignil pa so cene vseeno konkretno narasle, pa tudi od teh dvigov minimalca so cene že prej norele.
Men se plača recimo že od 2016 ni spremenila 0.
Kućan že 83 let živi.Ivan je že preko 30let v politiki.
Itak.
Ivan je že preko 30let v politiki.
So pač videli Berganta, kaj dela!Med drugim so nam zrihtali popolnoma neživljenjsko beleženje delovnega časa, pod pretvezo skrbi za reveže.