Lool, ti sam sebe farbaš. Torej ti tisto tehniko lahko prodaš na Bolhi za 2 jurja? Malo morgen.Sem te imel za bolj inteligentnega...
Niti slučajno ne podpiram ljudi, ki bi morali namakati noge, glede na dohodke, doma v lavorju. Bi jih moral?
In niti slučajno ne podpiram sodržavljane, ki ne uporabljajo možgan, ki stopicajo na mestu. Bi jih moral?
Eno je Slovenec, ki je tradicionalist, kar ni za napredek družbe NIČ dobrega, obetajočega.
Drugo so nahrbtnikarji - tujci, ki trošijo 5-8 evrov dnevno. Če sploh toliko. Osebno sem ABSOLUTNO za turizem na visokem nivoju, z VISOKO dodatno vrednosto. Za ceno apartmaja po 200, 300 evrov dnevno. Eno tako varijanto poznam osebno, poznam lastnika in - dobro "laufa"... In sem navdušen, da je to dosegel, čeprav so mu svetovali, naj oddaja za drobiž...
Tretje pa sem jaz, ki postajam minimalist (skromnost, skoraj vse, od tehnike do obleke = second hand).
Ampak le zaradi mojega minimalizma nosim v svojem nahrbtniku (ha, ha, tudi jaz nahrbtnikar) precej dober fotoaparat, zelo solidno video kamero, ter po novem tudi monitor za kontrolo slike. Opisana roba bi stala nova 2000 evrov, jaz sem jo kupil, rabljeno, za zelo ugodnih 450 evrov. Minimalizem...
Kaj zdaj, sem nahrbtnikar, ali nisem, če imam v nahrbtniku tehnike za 2000 evrov (vse brezhibno deluje), drugi pa poskušajo po Evropi potovati 14 dni za 140 evrov?
Poleg tega bom o minimalizmu kot "gibanju" pisal tudi na blogu. In kako naj kredibilno pišeš o minimalizmu, če nisi minimalist?
Kako naj pišeš o tem, če mlade punce danes fafajo dobro, ali slabo, če jim ga ne daš fafat?
Jaz imam tudi v žepu telefon, ki je stal nov 800 EUR, pa nisem bedak, da bi se farbal, da imam v žepu telefon za 800 EUR, če sem ga leto nazaj plačal 250 EUR.
Očitno imaš zelo specifičen pogled na stvari, ampak samo da ti stoji .
In me res zanima, kateri nahrbtnikar troši 8 eur na dan v LJ, če so hosti po cca. 30 EUR. In to brez obiska Ajdovščine.