Pozdravljeni, sledi poročilo številka dve, delovni naslov "Vejca".
Kdor ne bere Škorpyinih blogov glede dobrodelnih akcij (jih priporočam !!!), si lahko prebere tu, videnje nekoga drugega ... se pravi mene
Kot rečeno, zmenjeni smo bilo ob 16.30 pred McDonaldsom v Domžalah. Ja, zmenjeni že, če ne bi nekdo (
Škorpy, cestni objestnež a.k.a. Gretzky (Stardec, če je pa ta objestnež, pol sem pa jaz
No, moram reči, da nas je kasneje spodobno pogostila s kavo in priboljškom, seveda pa nismo ostali brez besed. Čez čas se nam je pridružil še Vejčin partner in moram reči, da so minute kar prehitro minevale, nakar pa smo se mi trije odpravili še na (seveda, kaj češ) Trojane po krofe. Kar se slednjih tiče moram opozoriti, da je kvaliteta krofov v mojih očeh (seveda sem jih preskušal z usti, ne z očmi, hehe) močno padla. Ampak, to je zgolj moje mnenje. Še cenik, če kdo hoče slišat: tak, obični stane 1,10 EUR ,tisti z vanilijevo kremo in posipom pa 1,15 EUR.
Seveda smo si privoščili še krajši počitek na pijači (hvala, Gretzky
) in se kasneje , približno ob 19.00 uri odpravili proti domu. Jaz proti Kranju, ostala dva v smeri proti Ljubljani.
Če zaključim, prepričan sem, da smo nekomu olajšali vsaj del življenja, ponovno. In, še bolj sem prepričan, da nas sedaj ne ustavi ničesar več ... vsaj, dokler bo na računu ostalo še kaj sredstev (trenutno nam je ostalo še okrog 600 EUR !!!).
Kar pa se tiče novih donacij: sporočim kasneje, ko sestavim tekst, kako naprej ...
Aja, pa še tole, počasi imam že vsega prek glave in to mislim resno, skrajno resno. Gre pa za določenega uporabnika, ki provocira po tem topicu. Ime že poznate, lahko pa povem, da je doniral ravno toliko, kot je za to akcijo donirala naša Tara .... to je naša kužika. Zanjo tole
LP