Dobrodelna akcija Alter.si (2)

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
Mi bi tudi kak euro nakazali, kam in kako lahko to storimo? Pa en kup plišastih živali bi z zelo velikim veseljem oddali, samo še na pranje in sušenje grejo.

kleopatra

Pripravnik
4. okt 2008
40
0
6
42
sl.netlog.com
jaz imam nekaj nove posteljine na zalogi, še zapakirane kupljene v tekstil d.o.o.
pa če je drobne postave bi se najdlo kr veliko oblačil zanjo, št. 34-36
tud posode imam na zalogi ogromno, ker sem živela sama zdaj pa sem pri starših in vse moje sameva v kleti, je pa vse kot novo, predvsem so mercatorjeve posode(iz akcije zbiranja točk), akropal krožniki, jedilni servis iz špara, če ji kaj prav pride, naj kdo sporoči. pa bi nekako do lj dostavila vi pa naprej.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
če slučajno ne pridejo oblačila v poštev pri tej akciji, bi jih jaz potem nesla gospe iz prve akcije

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
hvala za ponudbo, ampak sem izvedela, da so gospe že takrat, ko je povedala kaj se je zgodilo, sodelavke podarile te stvari, tako da jih trenutno ne potrebuje. Morda najdemo koga drugega, ki bi mu prišlo prav.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, v glavnem je denar nakazan (260 EUR) odgovorni osebi
cheer.gif

Slabša pa je ta, da so nam za zdaj iz blagajne "ušli" celotni prihranki ali po domače ... no more money, no more funny
rolleyes-1.gif

...

lp

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
hčerka je anoreksična, tako da XS, fant verjetno M, mama pa tudi M.

rjuho bi pa rabila tudi ena obdarovanka, za posteljo 160x200, če imaš slučajno tako dimenzijo

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

speljana je še 5. akcija.

Gospa je dobila sladkor, moko, olje, piškote, ledeni čaj, makarončke, špagete, čokolado, kavo, mleko, klobase... Nekaj je prispevala moja mati, ostalo je šlo iz fonda, plačala pa sem vse položnice (znesek 251 evrov)

Bila je resnično vesela in hvaležna za to pomoč in se nam zahvaljuje za vse.

Za naprej pa upam, da nam bo še uspevalo, alterjevci izkazal ste se
aplauz.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Noker lahko pošlješ številko računa ( ali pa kdor to zbira) da se še kaj nakaže
smile-1.gif
če ne pa povej datum, da ne bomo vsak dan nakazoval

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Bravo!

Verjetno sledi poročilo, a ne? Ker me zanima, kako je blo ...

cheer.gif

lp

kleopatra

Pripravnik
4. okt 2008
40
0
6
42
sl.netlog.com
westie...rjuh nimam samo preobleke za vzglavnik in kouter-kompleti. , drugače pa če mi na zs napišeš kaj več glede oblačil glede na to, da je scorpy napisala, da oblačil zdaj ne potrebuje. mogoče jih potrebuje katera druga, čeprav tale xs bi šel najbolj skoz, ker je največja cifra xs :D mogoče kakšna s (36), je pa še xxs(32) ampak če sem jaz pri 47kg nosila xxs potem bi tud ona po moje, ta mala hčerka njena. sporoč v glavnem, pa ti jutri spakiram in do naslednjega tedna dostavim v Lj.