Dobrodelna akcija Alter.si (2)

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Sem mislil, da ne vidim kake teme spodaj
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Evo, račun iz petkove akcije:

vLBvFbUyLm4blOLx.v.jpg

Dolg je pa skoraj 70 cm, zato je pripognjen na pol.
grin1.gif

V glavnem-Branko je šele včeraj (v soboto so ga peljali na izlet) pogledal kaj vse je dobil in se je potem zvečer spet zahvaljeval. Še zdaj ne more dojet koliko vsega je dobil.

Kako je izgledala organizacija v LJ bo Noker ali pa kdo drug podrobneje povedal. Z Gobo sva se dobila 10km pred ciljno točko, kjer je že čakal obdarovanec. Ni mu bilo jasno da so ga obdarovali ljuje ki ga sploh ne poznajo. Robo smo zložili na tarktorsko prikolico da smo mu jo dostavili, saj je je bilo poln prtljažnik in še nekaj na zadnjih sedežih.

nKkzXxL19ifQSwka.v.jpg

V petek se mi je dvakrat razjokal na rami od veselja in presenečenja. Nikoli, razen od nas in še ene naše žlahte ne dobi nič, zato je bil še toliko bolj vesel. Tako malo otroško bi rekel.

Škoda, da vas ni prišlo več-saj ni tako grozno pri nas.
evil.gif

Hvala vsem v Brankovem imenu!

P.S.:Več slik je v podforumu kamor pridete če kaj donirate.
aplauz.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj lahko prispevaš kadarkoli...
smirk-1.gif

Noker ima denarja še za dve akciji in če kdo pozna koga ki je pomoči potreben kar z besedo na plan!
cheer.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
patrioti, trenutno je dotok ustavljen, da ne bo imel noker preveč dela s spremljanjem nakazil. Najprej se bo porabl ta denar, nato pa ciljamo na praznične dni
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Za vse tiste, ki tega še ne veste:

pričeli smo z uresničevanjem 4. dela naše nadvse uspešne akcije ...

p.s. zdej me pa zanima, kje je tisti pogumnež, ki je že kar na začetku našo akcijo obsodil na propad ???
hysterical-1.gif

WRONG !

LP

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
No ja... to je še vedno podaljšana prva akcija, saj se še vedno "nuca" denar prvega zbiranja.
Res pa je, da so pri tretji akciji nekateri (če se prav spomnim) prispevali tudi stvari.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Tudi pri drugi in četrti akciji so nekateri prispevali stvari mimo budžeta. Sicer pa lahko le pohvalim vse sodelujoče. Sploh tiste, ki najdejo še čas za 'delo na terenu'.
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
V novi akciji se zbira otroške zadeve. Tko da če mate kkšne otroške cunje ali igrače se javite.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tako, četrta akcija Alter dobrodelništva je končana. Tokrat smo se odločili, da obdarimo nosečo študentko samohranilko, ki pričakuje otroka v mesecu novembru. Po današnjih jutranjih nakupih sva se z gobo (Turbobitch-em) odpravila v na belokranjski konec naše dežele. Nakupe smo opravili v ljubljanskem BTC-ju, nabavili pa smo potrebščine, ki jih mlada mamica vsekakor potrebuje in jih pred tem še ni imela.

Oblačila in oprema:
- babyfon, da bo lahko tudi v sosednji prostor slišala otroški jok,
- skleda in otroški pribor za hranjenje,
- kopalna brisača s kapuco,
- več slinčkov,
- ležalnik z možnostjo nastavitve kot naklona,
- glasbeni vrtiljak za na otroško posteljico,
- več bodijev,
- majice,
- hlače,
- pidžamice-kombinezoni,
- kapice.

Izdelki za nego:
- hladilna mazila,
- trije paketi plenic,
- steklenička plus dodatni silikonski cuclji,
- komplet dveh dud,
- palčke za čiščenje otroških ušes (odebeljene, da ne pride do poškodb),
- krema za obraz,
- otroški šampon,
- otroško olje.

Lekarna:
- fiziološka raztopina,
- Bepanthen.

Menim, da ste vsi Alterjevci, ki ste prispevali denar, vsaj malo olajšali življenje mladi mamici in njenemu otroku, na kar ste lahko ponosni. Upam, da bo še veliko podobnih akcij, saj je videti veselje na obrazu obdarovanih oseb preprosto NEPRECENLJIVO.
Več podrobnosti si lahko preberete v podforumu, seveda če imate do tja dostop.

kleopatra

Pripravnik
4. okt 2008
40
0
6
42
sl.netlog.com
Jaz se še enkrat tle zahvaljujem vsem, ki so mi danes polepšali dan, čeprav me je skor kap in sem iskala kje so kamere... enostavno ni običajno da je lahko kdo tako dober in prijazen.
Hvala vsem, ker pa prej še nisem vedela, kam pisat sem mal blogirala :D

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Ej ni bil problem. Upam da ti bo vse prav prišlo :D Nama z Gretzkyom res ni bol problem pridt v vaše kraje.