Dobrodelna akcija Alter.si (2)

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Otroku daj ime Alter
grin1.gif
ne sej ne hecam se.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sporočam vam, da nam je za naslednjo, peto akcijo, ostalo še cca. 250 EUR !

Hvala vsem za prispevke in sodelovanje v četrti akciji, še posebno Gretzkyu in Turbo gobi
cheer.gif

lp

p.s. s predlogi za 5.akcijo na plan ...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Veseli nas, da smo ti lahko pomagali in upam, da ti bodo prispevane stvari prišle še kako prav.
Prosim te le, da nas ob rojstvu otroka o tem srečnem dogodku obvestiš.
Vsi skupaj ti želimo vse najboljše in veliko sreče v nadaljnem življenju tebi in tvojemu otroku (menda bo sinček
cheer.gif
).

p.s. tudi mene čaka ta vesel dogodek in ne boš verjela, tudi v novembru. Pa še ena podobnost: menda bo tudi sinček
cheer.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
omg, klicala sem na CSD Celje in je direktorica skorajda hotela vedeti št. čevljev
bonk.gif

moram ji poslati mail in bo potem izpostavila to na sestanku, potem bo kontaktirala osebo, ki potrebuje pomoč, ji posredovala mojo številko in če bo ta oseba želela našo pomoč, me bo poklicala in bomo potem izvedli akcijo.

torej, če kdo pozna koga, ki bi mu pomoč prišla prav, naj napiše - REGIJA ni pomembna

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
jaz ne bi preveč vtikal csd. ker če oni niso sposobni poskrbet za njih je precej slabo (lahko da bodo navedli osebe ki jih že tako poznajo in precej "zlorabljajo" dobroto ljudi.
Raje se obrnite na lokalni RK ali karitas. Načeloma morajo tudi oni poznat reveže.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Dobili smo novega darovalca

APOLLO8

cheer.gif

tako, da se je naš fond ponovno povečal
cheer.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Škorpy, prosim, če urediš status za Apollota .... sej veš, kaj mislim ...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
OK, prosim za predloge za 5.akcijo ...
menda ne bomo čisto na koncu obupali ...

ostalo je še 260 EUR !!
cheer.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
škorpy, daj napiši še tukaj o peti kandidatki. morda pa se najde še kdo, ki bi se pridružil

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
hvala za opozorilo

ženska je iz Litije, je sodelavka od moje mati, ker ima hernio (neki je narobe s hrbtenico, menda da se ji sesedajo ploščice) tako da dobiva zelo zelo malo plačo, ker je stalno na bolniški in danes je bila zopet odpuščena iz bolnišnice, kjer je ležala na transfuziji, pa še cel teden bo hodila po tramal v KC, da ji ga bodo spustili direkt v žilo. Ima dva otroka, starejši je star 20 let, ima eno hudo obliko epilepsije, na tabletah je že od 11 leta, dela neki malega v enih delavnicah v šiški, mesečno dobiva 200 do 250 evrov, mlajši sin pa je v 8. ali 9. razredu.
Zakaj rabi pomoč? ker jo je mož pustil in zahteval, da se proda stanovanje in razdeli denar na polovico, žal ona nebi mogla nikamor drugam, vzela je kredit 35.000 evrov, da je izplačala moža in sedaj se komaj prebija iz meseca v mesec. Celo polovico posteljnine in posode je morala dati možu s posodo sicer ni problem, problem je odplačevanje kredita, plačevanje stroškov in pa sprotno kupovanje osnovnih potrebščin.

je pa namen, da gremo v četrtek popoldne