Dobri čevapi v LJ

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kako. V Mercatorju ti nardi maso v 3 minutah.

grin1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene pa v Napoliju moti zanemarjenost lokala, vse se mi zdi "mastno" od prtov na mizi, ki so BTW. dostikrat poflekani, stolov itd., kot, da ne bi redno čistili.
Čevapi so pa O.K.
veš kako pravijo dol "KAKAV IZLOG TAKVA RADNJA"....tko da jest verjamem, da je tud "tm uzadi" podobna situacija....in ravno zaradi tega je mene Napoli videl samo enkrat in nikoli več....

kar se tiče hrane pa tkole...čevapi so res veliki, žal brez okusa....
frown-1.gif
....namesto prebranca sem dobil neko skisano čorbo v kateri je plavalo par fižolčkov....
prti poflekani.....ne vem kje je bilo več drobtin na stolu al na mizi....
bonk.gif

v glavnem, svaka čast tistim ki je tam užitno za jest....
confused-1.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene pa v Napoliju moti zanemarjenost lokala, vse se mi zdi "mastno" od prtov na mizi, ki so BTW. dostikrat poflekani, stolov itd., kot, da ne bi redno čistili.
Čevapi so pa O.K.
veš kako pravijo dol "KAKAV IZLOG TAKVA RADNJA"....tko da jest verjamem, da je tud "tm uzadi" podobna situacija....in ravno zaradi tega je mene Napoli videl samo enkrat in nikoli več....

kar se tiče hrane pa tkole...čevapi so res veliki, žal brez okusa....
frown-1.gif
....namesto prebranca sem dobil neko skisano čorbo v kateri je plavalo par fižolčkov....
prti poflekani.....ne vem kje je bilo več drobtin na stolu al na mizi....
bonk.gif

v glavnem, svaka čast tistim ki je tam užitno za jest....
confused-1.gif

Bruhhhhhhhhhh .......
redface-1.gif
me ne vidjo nikol !

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
he he kwa k bi ti vedu kako je šele v takih gostilnah kjer je spredaj šminka... je večkrat zadaj svinjarija... tukaj v napoliju imajo čevapi odličen okus (malo ima veze fosfati in soliter ki ga dodajajo:))

drugače pa kje pa je po tvoje dobro? dubočuica? portal? 10 u pol?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Včeraj so bili spet enako dobri pri Harambaši.

BTW a kdo pozna mesarijo Štajnbirt v Škofji Loki? Že dolgo nisem šel mimo. Včasih so bile njihove mesnine super dobre za domači žar ipd...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz sem bil v Portalu enkrat in nimam nobene pretirane zelje po ponovnem obisku. Narocil sem pljeskavico (gumijasta), se dodatno presenecenje je bil pa za moje pojme precej zasoljen racun (preko 100 EUR za 2.5 osebi, sicer nisem placeval jaz tako da nisem pogledal postavk).

No, zdaj pa fuzbal gledat !
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Jaz sem bil v Portalu enkrat in nimam nobene pretirane zelje po ponovnem obisku. Narocil sem pljeskavico (gumijasta), se dodatno presenecenje je bil pa za moje pojme precej zasoljen racun (preko 100 EUR za 2.5 osebi, sicer nisem placeval jaz tako da nisem pogledal postavk).

No, zdaj pa fuzbal gledat !
cheer.gif

V Portalu sem jedel ODLIČEN prebranac, pa ZELO dobro šopsko solato. Nisem pa še mletega mesa...sem nek filan zrezek jedel, ki ni bil nek presežek, ni pa bil slab. Prebranac me je pa s stola vrgu.
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne vem točno kok je kilaža niti kok so bili točno čevapi...ne piše na računu, je bolj po domače.

30 čevapov (deluje konkretno težko cca 1kg +) + 2 velke kepce kajmaka = 10 EUR. Ne vem kaj je koliko...

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
si me prepričal, grem probat. Danes sem dobil namig, da je pr tem tipu vredna nakupa tudi vratovina.
Drgač sem bil pa včeraj v Napoliju, k sreči so stregli na terasi, in je bilo že mračno, tako da ne vem, kakšni so bili prti... čevapi solidni kot vedno, ajvar odličen,ostalo nisem naročeval.
Je pa punca nekaj časa nazaj jedla tam pico in naroči zraven pelate, pa ji prnese model kečap zrečen z vodo.Kelner je 2x ponovil vajo, da sta nekak pršla iz kečapa na pelate.Ne vem al je sam kelner tak "šuml" al je vse v tem stilu.
Vglavnem zdej mam source, tako da grem z lahkoto mimo Napolija, ne da bi pomislu, da vstopim.

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne vem točno kok je kilaža niti kok so bili točno čevapi...ne piše na računu, je bolj po domače.

30 čevapov (deluje konkretno težko cca 1kg +) + 2 velke kepce kajmaka = 10 EUR. Ne vem kaj je koliko...

a to je iz te mesnice za bežigradom?
zgledajo gut ... letos jih še nisem jedla.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Od Ave gril tut niso slabi čevapčiči - pa še full poceni so. Kajmak majo pa čist solidnega/poceni v Šparu. Prodajajo sicer tudi nek kao original kajmak, ampak je cena tam 45€ za kg lol. Doli na tržnici imajo pa 2-3€ za kg kajmaka ...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ksz

Pravijo, da je boljse kupit maso, kot ze narejene cevape.. Ces, nikoli ne ves kaj se skriva v cevapih, maso ti pa pred ocmi naredi..

true or false?
smile-1.gif