Dobri čevapi v LJ

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Točno tak so taki bolj ne bom rekel mali, srednje - da se večje tudi spečt.... so pa bili dobri ni kaj. Mi pa je lepinje ali karkoli tisto pa je na koncu zmanjkalo - bi še kako četrtinko zmazal zraven.
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Meni bo pomojem polovica lepinje ravno prav. Cela je preveč...raje meso kot kruh.
grin1.gif


A je kak heroj pojedel velko porcijo v Napoliju pa potem še sladico naročil?
grin1.gif
 

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pi**** k je napoli sam tam...

Js rabim parkplac, da grem v gostilno.
tongue-1.gif


Že en mesec probam nekje it na hude čevape pa mi ne uspe. Ta vikend sem na pikniku jedel en tak drek da.....
bonk.gif
 

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Sladice še nisem jedel v Napoliju, vedno pa pospravim porcijo čevapov (desetka), lepinja, prebranac + pečene paprike.

Če sem pa tam s kakšno deklico, pa ponavadi skupaj naročiva porcijo čevapov + porcijo bele vešalice + prebranac + pečene paprike, zraven seveda 3 lepinje. Verjetno ti je jasno, koliko poje ena normalna ženska.
smile-1.gif
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sej parkplac se dobi. Problem je ker nimajo zunaj miz (vsaj niso jih imeli zdaj 3x, ko sem šel mimo, da bi jedel).

@aktiva

dober si. Mene je skor razneslo po velki porciji čevapov in tisti domači lepinji.
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Gladko pojem veliko špikano pleskavico + male špikane čevape + pradižnik solata s čebulo + 2 lepinje, včasih še prebranac.
 

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pi**** k je napoli sam tam...

Js rabim parkplac, da grem v gostilno.
tongue-1.gif


Že en mesec probam nekje it na hude čevape pa mi ne uspe. Ta vikend sem na pikniku jedel en tak drek da.....
bonk.gif

Zaviješ desno imaš polno parkirnih prostorov, če pa levo imaš še več.
Gorenc, ti je škoda za obutev.
smile-1.gif



Na temo, sarajevo 84, nič kaj posebnega. Napoli še vedno na 1. prvem mestu.
 
Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Saj ne vem kdaj sem bil nazadnje tam...

Jutri grem v Lj, kdaj se dobimo za malco.....pa kej je napoli že ulica?
tongue-1.gif
 

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Napoli je v Novih Jaršah. v križišču namesto proti City Parku zaviješ proti blokom in se do konca pelješ po tisti cesti.
 

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
V napoliju te vedno mine, da bi sploh kaj narocil glede na postrezbo. Da jih cakam se zaradi sladice, ni sans. Sicer pa menda napoli cevape kupuje v eni privat mesariji na tistem koncu, sem pozabil kako se jim rece, smo jih pri kolegu na resetko zmetal pa so bili v bistvu isti.
 
Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
A ni v centru eden ta je bil pa zaprt v NJ?

Čene bi že šu večkrat mater.
bonk.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Maso v glavnem kupujejo pri Marinčku v Bežigrajskih dvorih nasprot zdravstvenega doma.

lp D
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mene pa v Napoliju moti zanemarjenost lokala, vse se mi zdi "mastno" od prtov na mizi, ki so BTW. dostikrat poflekani, stolov itd., kot, da ne bi redno čistili.
Čevapi so pa O.K.
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
hja glede na to da smo ljudje "packi" najbrž nimajo dosti prtov...

drgač pa æevapi v napoliju so dobri, fora je pa itak v:
- meso mora ležati 2 dni samo nasoljeno
- dodaš mal fosfatov
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
V napoliju te vedno mine, da bi sploh kaj narocil glede na postrezbo. Da jih cakam se zaradi sladice, ni sans. Sicer pa menda napoli cevape kupuje v eni privat mesariji na tistem koncu, sem pozabil kako se jim rece, smo jih pri kolegu na resetko zmetal pa so bili v bistvu isti.

Napoli kupuje pri Marinčku blizo bežigrajske gimnazije. Grem ravno danes po meso tja, se bo jutri roštiljalo. Upam, da bo mel še. Zadnjič mi je v soboto 1 uro preden je zaprl rekel, da nima več mase za čevape..pa vidim sodelavko, ki pakira 20 paketov (verjetno za gostilne).
jezen.gif
 
Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
sej najbrz res ni imel.

ker ne dela po kilah ampak naredi recimo 100 kg mase, potem pa proda, in če prideš ko zmanjka zmanjka (je rezervirano)... ne bo šel zate delat mase...

je pa dober info kje se jih da kupiti.. evo grem jutri tja:)
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Bistvo je kot je bilo napisano da meso stoji, glede mešanice je pa tko tko.
Eni delajo sam iz govedne drugi dodajo mal ovčetine tretji dodajo kralja bistveno je da dosti dolgo stoji. Mesa se pa ne sme preveč spečt, morjo bit mal roza v sredini. Aja bistven del sestave je potrebušina od goveda da je dost sočno.

lp D
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
u bistvu naj bi bilo tako da najprej narediš mešanco (brez začimb) pustiš dan dva, usuješ notri sol, zmešaš pustis dan potem pa šele ostale začimbe