Dobi ženska ali ne?

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zdaj je pri drugem dedu in še vedno brezposelna in čisto brez dohodkov. On živi vse z delavsko plačo (nimam pojma, kako).

Hotel sem samo povedat, da si jo tudi po razvezi dolžan preživljat, če nima službe in ni uradno v zvezi....

B81

22. jul 2007
37.746
11.024
113
Aja?
Recimo da se ona sqr.ba, si jo dolzan prezivljat? Ne verjamem.

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
misliš, da ga je prišlo ceneje
confused-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.627
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aja?
Recimo da se ona sqr.ba, si jo dolzan prezivljat? Ne verjamem.

Vem, da je kolega Avstrijec najeb.al s tako babo. Še par let ga cuzala, ker ni hotela it delat in jo je bil dolžen preživljat.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.864
2.646
113
Ne zvestoba NI razlog razveze ali oteževalni/olajševalna okoliščina pri razvezi oz. delitvi skupnega premioženja.
Vpliva - z dokazili - karakter značaj zakonca - alkoholik, kriminalec, brezposelen, je preživljan od drugega.
Po zakoni je vse 50:50. Če se ne strinjaš Toži in dokaži!
Težko je dokazovati, če na to nisi pripravljen že od samega začetka.
Kdo od vas/nas je shranil prve račune v restavracijah, izletih, bencinu, avtu ...
Sam BABA od nekot privleče, da je skrbela za gospodinjstvo in pri tem uporabljala pralni stroj, ki sem ga jaz kupil (le kje je račun?), hrani, ki sem jo jaz kupil ( le kot je račun?)... itd Kje je računa, ko sem plačal Tenerife, Hurghado, .. Kaj pa cune? So te bile po normalnih cenah?
Verjemite mi, da vem kako je tistim v takih in podobnih situacijah.
POZOR! Ne nima takih težav, meni je v teh letih prelepo.

B81

22. jul 2007
37.746
11.024
113
Zakaj bi mogla it k spovedi, saj pa to ni greh? Če je ona stara iz biblije tudi bla, ne?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zakaj bi mogla it k spovedi, saj pa to ni greh? Če je ona stara iz biblije tudi bla, ne?

Prava kurva prej pove ceno, te ki jih omenja alkoholik pa potem
cry12bpy.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zdaj je pri drugem dedu in še vedno brezposelna in čisto brez dohodkov. On živi vse z delavsko plačo (nimam pojma, kako).

Hotel sem samo povedat, da si jo tudi po razvezi dolžan preživljat, če nima službe in ni uradno v zvezi....

če noče delat ali poiskat zaposlitve pač ne...

biti mora nezmožna za delo

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Kaj pa sledeča situacija, ima ded premoženja 100 jurjev, pride baba, med tem časom se premoženje poveča na 150 jurjev, in baba zahteva 25 jurjev. OK. Kaj pa če se premoženje zmanjša na 50 jurjev, bo ded od babe zahteval nazaj 25?

Če se v zakonu pridobljeno premoženje deli na polovico, ali se tudi izguba(dolgovi) delijo na polovico?

?