Diners kartice blokirane

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.443
1.278
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ja no, če Lovše ne bi imel sumljivih poslov, bi zadevo že porihtal.
wink-1.gif

Če ne bi imel sumljivih poslov (in če ne bi denar iz forme kar odtekal) bi se lahko banke in BS na glavo postavile, pa se to ne bi moglo zgodit. Tako jim je pa dal priliko in razlog, da se ga lotijo, in so se ga ... Lahko bi mu (glede na kronologijo zgodbe) sicer pri BS še malo pogledali skozi prste, da sam razplete in reši (kolikor sem razmel, je šlo za morda še 2 tedna), pa se mi zdi, da so tu pa banke poskrbele, da mu BS ni ...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.785
3.973
113
Ljubljana
hmpg.net
Firmo je prodal, denar je prišel, se je zadeva rešila (so upniki poplačani)?

Niso.

Tako da je moje mišljenje tu, da je g.Lovše tu malo vodilj ljudi za nos, kar pa mu ni prvič.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
itaq ze pred 3 tedni je reko da bo v petek vse nakazano in poravnano :D in se danes ni in tudi ne bo se hitro....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.443
1.278
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Firmo je prodal, denar je prišel, se je zadeva rešila (so upniki poplačani)?

Niso.

Tako da je moje mišljenje tu, da je g.Lovše tu malo vodilj ljudi za nos, kar pa mu ni prvič.

Lej mam premalo informacij, da bi vedel, kaj je in ali je. Samo pravim, da se je sam spravil v situacijo, v kateri je dal bankam priliko, da preko BS poskrbijo, da res zaključi.

Če se ne bi, se lahko banke na glavo postavijo, pa mu ne morejo nič. Zdaj, ko se je, sem pa prepričan, da so banke" pomagale" BS pri odločitvi.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Še prepozno so ga skinili... postavi se v kožo ponudnika storitev, ki ne dobi plačano s strani Dinersa... dolg je obstajal že zelo dolgo in bil vedno višji, plačevanje je bilo z vedno daljšim zamikom... dlje kot bi trajalo, večja luknja bi ostala zadaj... nekam znana zgodba okoli vseh tajkunskih prevzemov...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Se pravi se strinjaš, da je bila to prava poteza? Ali ga še vedno zagovarjaš?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.230
3.587
113
Marlbor
Pravkar bilo pri poročilih, da so na Diners že začele prihajati izvržbe s strani trgovcev, ki jim dolguje plačilo. Skupaj bi naj bilo dolga za okoli 25 milijonov evrov.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
To težko dokazati?

Kupec gre v trgovino, kupi na diners, ima slip....trgovec ima vse dokumente, Diners tudi...zamuja pri plačilu....tožba.....

Mi mali pa vedno najebemo za 50-100€ dolga takoj.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.230
3.587
113
Marlbor
S tem je tudi postalo jasno, zakaj uporabniki nakazujejo svoje zneske na druge TRR. Seveda v izogib izvržbam.
bonk.gif

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.544
858
113
Ker moraš dokazat namen. Nesposobnost še ni kazniva.
Tožiš lahko Diners, ki bo šel v stečaj. Kaj potem?
Tole spoimnja na tisto, ko so odpeljali soseda Žida, sem bil tiho. Ko so odpeljali soseda homoseksualca, sem bil tiho. Ko so odpeljali soseda ..., sem bil tiho. Ko so odpeljali mene, ni bilo nikogar, ki bi lahko kaj rekel.
Ko so na te trike vlekli (in še vlečejo) delavce, smo vsi skomignili z rameni in rekli, barabe. Sedaj vlečejo male trgovce. Jutri...

nacek

Guru
13. okt 2012
2.981
631
113
spet eden, ki bi že zdavnaj moral sedet pa ga kr gledajo pa gledajo in čakajo ... ne vem kaj, a da se bo sam zaprl in tako preprečil nadaljno goljufanje. Kdaj bo pa vse nagrabljeno vrnil, mene to zanima

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.443
1.278
113
Vse tiste, ki so "po tajkunsko" spraznili firme, bi morali enostavno zapret brez hrane in vode, dokler ne vrnejo. Brez milosti. Če kateremu zmanjka časa, tough luck ...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pol moramo pa ostali najti novo prosto zemljo, kamor bomo šli živeti... Da te lopove pustimu kar v Sloveniji in jo samo izoliramo da ne pobegnejo. Da si ne delamo prevelikega stroška s transportom... Tazadnjega bomo pa že pokopali čez nekaj let, verjemi da ob tvojih pogojih nihče ne bi imel časa vrniti vsega...
evil.gif
je preveč...