Diners kartice blokirane

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Eno vprašanje: doslej sem imel naštimano, da mi račun prileti direkt v spletno banko, zdej za ta mesec ga pa ni. Online storitve tudi niso več dostopne, tako da niti nevem, kje naj dobim položnico. Ma mogoče kdo kakšen kontakt? Na novi spletni strani nič ne piše...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Počakaj malo. Diners nima veze več z Lovšetovo firmo. Sedaj je to Erste banka oz. Sparkasse. Enako je samo ime. Diners club Slovenija. Vse ostalo nima veze s prejšnjim "Dinersom".

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.280
6
38
SI
Meni je lepo "snelo" s TRR, ne da bi dobil kakršnokoli obvestilo oz. položnico. Sem poslal mail na info@dinersclub.si pa so se opravičili, tarnali nad sistemsko napako in mi poslali položnico oz. standardno obvestilo.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Thanks za info... bom jim še jaz pisal za vsak slučaj... da ne bodo potem še kakšne obresti zraven zaradi zamude.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.678
7.166
113
Pod istimi pogoji, kot je bila prej ali kako gre to? V mislih imam predvsem "posebne" kartice, ki so imele kako oznako gor (adria ipd).

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Stare kartice nimajo veze. Enako velja za partnerske. Odvisno je od Erste, v smislu katere partnerje bodo obdržali.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.678
7.166
113
Ok, moje ni vmes in me Diners ne zanima več. Na strani nisem našla, ker še nič ne dela. Vprašanje pa je ali je potrebno kaj podpisati, če hočeš dobiti novo kartico ali je treba kaj podpisati, da je ne dobiš. Jaz je ne želim več - kaj moram storiti?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.506
461
83
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
a boni bodo še vedno? za ala baby center, sportina itd...

Govoriš o bonih za "20% odstotoni popust v trgovini X"?

Kar je izgledalo tako, da si kupil bon za 50€ in zanj plačal 40€?

bonk.gif

S tem so se delali norca iz sebe in iz strank, ko jim je očitno začelo zmanjkovati partnerjev v nagradnih programih. Mar bi zmanjšali obseg ponudbe ali ga enostavno ukinili, ne pa da se grejo blamirat s takšno ponudbo.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Ja. Danes. Aktivacija sledi po poslani dokumentaciji na Diners. Men je služila dobro prej, obveznosti sem imel poravnane v roku, ne vidim razloga zakaj je nebi uporabljal še naprej.
Če pa Lovše ni plačeval naprej svojih obveznosti....pa.......itak je "out of the game".