Dilema -Fiat Bravo ali Kia Pro_Ceed?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bravo.

Zakaj?
Ker je lepši in predvsem ker ni korejc.

Model, bravo je Italjan
confused-1.gif

Sigurno boljse ko korejec, dam jajce stran.

Raje mam romuna kot pa korejca.

Mam raje še jebenega kitajca.

tata.press

Penehaj smetit in si oglej statistike, Korejci dajo po nosu še kakšnemu bolj uglednem tekmecu kot italiančku ki je na robu propada.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nema veze, korejce bi jaz prepovedal. Prasaj me zakaj...

Ker te ne izvlečejo iz tvojih kompleksov manjvrednosti, ki jih na vse pretege želiš pozdravit s smetenjem na forumu.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zakaj pol ti nimaš korejca ko si tolko za njih?

Pa nema veze kaka je kvaliteta, če je avto noter ko albansko nuklearno skladišče.

Primerjajo od znotraj bravota pa prosida, pa bos mogoče videl razliko.

Ne se šalit no. Pa ne dam 18 jurjev za topmodel korejca. Pa saj to moreš bit popoln nevem kaj no...

Za ta denar imam na izbiro v tem rangu (pa še kakega više) 2-3 leta starega nemca, ki je še vedno nov,
malo zberem kakega dedka ki mi ga bo prodal z 20k km, mi je ravno ga lepo ajnfaral
cool-1.gif

Dobiš recimo minimalno rablenega A3. Dizla povrhu. Novega golfa. Novo 174ko. Novega 308 in to premium.
Novega Seat Leon Nitro X STYLANCE. Še ostane za registracijo. 2 leti starega 320d.
In kolko je še modelov da naštevam. In to vsi če niso novi majo po samo par k km...

Res moreš bit hudo navdušen korejc da vzames proceed. Al pa če je nekomu všeč tako hudo.
Sej nekdo bo rekel da ma raje prosida kot bravota. Sej kul. Ampak gremo vprasat, kaj bi si najraje
kupili za 18 jurjev. Pa da vidiš kolko posidov bo "kupljenih"...

Zakaj? Vrjetno NE zato, ker je nepokvarljiv, 7 let garancije....

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj pol ti nimaš korejca ko si tolko za njih?

Pa nema veze kaka je kvaliteta, če je avto noter ko albansko nuklearno skladišče.

Primerjajo od znotraj bravota pa prosida, pa bos mogoče videl razliko.

Človek nauči se pisat in odgovarjat, ali pa resno razmisli o zdravljenju.

Prevozil in sprobal sem toliko avtomobilov ko jih ti še lep čas neboš, tudi takšnih za katere še ti slišal nisi da obstajajo.

Pa nikjer nisem rekel da sem za korejce ali kogarkoli, le obesil sem se na tvoje smetarske reply-je, ki so brez vsake logike.

Kako pa nekaj zgleda je pa stvar okusa, ne pa tvoje ocene. Sicer pa si pokazal svoj intelekt z povezavo med Albanijo in nukleranimi skladišči
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ok, mr. i-drove-them-all, sem dodelal moj prejšn post, medtem ko si ti tega napihnjenega napisal.

Veselo branje v navezi z avtonetom.

Vidim te, kak iščeš po avtonetu. Dobesedno vidim kak z miško greš na naslednjo stran.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Zanimivo si dodelal post.

A se kljub temu s teboj ne strinjajo skoraj vsi evropski, predvsem pa nemški avto novinarji. Oni namreč menijo da je Korejec (oz Slovak) Ceed/proceed povsem konkurenčen v vseh pogledih.

PS: primerjamo NOVE avtomobile, ne 2-3 leta stare nemce, ruse ali afganistance. Ko avto zapusti salon ni več nov, pa tudi če ga tebi v spalnico postavim za 10 let.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tako človek, ki da kaj nase in recimo ne je v Interšpar restavraciji, tako človek ki da kaj nase ne kupi korejca.

In kolko bo nov golf pa nov proseed zgubil v roku 5ih let? Aja, sej ne kupuješ avta za prodajo...

No pol pa veselo zgubo 2 jurjev želim...

Še vedno mi nisi odgovoril zakaj ne vozis korejca ki je tak super...

In ne rečem da so slabi avti, dobri so. Super so. Ampak enostavno nimajo tistega kar nek človek, ki da kaj
nase išče... In tut z ekonomskega vidika, je nakup korejca brezpredmeten mimosun.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ni variante da kupim šrot od Kie.

Probaj prodat Kio po 4 ali pa 7 letih...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Spet te tvoje kompleksaške primerjave.

Morda pa je zame največji freak tisti ki sam doma kuha vsemogoče specialitete in ne rabi hodit v restavracijo? In zapovrh vozi Yugo 45?

Kaj jaz vozim sploh ni pomembno. To da korejec nima nekaj v sebi je tipično balkansko. Me zanima kaj ima 308 takšnega v sebi? razen da je pri 20.000 prevoženih poln čričkov in razmajan? Kot 206 pri katerem je bila serijsko v lučeh voda, puščanje pečke v kabini in še bi lahko našteval? Alfa 147? 6 let star model tik pred penzijo...

Govoriš o kvaliteti golfa ki je prav tako "slovak" made kot Ceed. Tiste Wursburške imajo švabi večinoma zase.

Pa ker smo pri ceedu:

Neben mehr als 30 Siegen in Vergleichstest der Fachpresse gewann der Wagen unterschiedliche internationale Preise. Damit ist der Kia cee'd das erfolgreichste Fahrzeug der Herstellerfirma

Das britische Magazin Autocar hat die Sieben-Jahres-Garantie als Idea of the Year mit dem Autocar Award 2007 ausgezeichnet.
Der Auto Express New Car Honour 2007 widmet sich ebenfalls der Garantie als besondere Innovation.
Das What Diesel Car?-Magazin verlieh den Titel Best Hatchback 2007 (englisch „bestes Steilheck“), weil der cee'd in einem Vergleichstest Golf, Focus, Mégane und Astra geschlagen hat.
Den Towcar Awards 2007 – Green Award erhielt der cee'd 1,6 CRDi als umweltfreundlichstes von 50 getesteten Fahrzeugen.
Das beste Preis-Leistungsverhältnis wurde dem cee'd mit dem Auto 2007 Innovation Award der niederländischen Auto Bild-Tochter Autoweek bestätigt.

Außerdem bekam der Wagen 2007 folgende Auszeichnungen:

Family Car of the Year in Schweden
Car of the Year in Griechenland, Romänien, den Kanarischen Inseln und Litauen.
Fleet Car of the Year in Polen
ING Business Class, Lease Car of the Year in Belgien
Best Wagon Crown für den cee'd sw und Best Hatchback für den cee'd in Dänemark

Auto Express - New Car Honours - Special Honour for seven year warranty
Autocar - 'Idea of the Year' for cee'd seven year warranty
What Diesel Car?- Hatchback of the year
Towcar awards 2007

German auto magazine ACE Lenkrad, Kia Cee'd surpassed the Toyota Auris and the Volkswagen Golf.
German auto magazine Autobild, Cee'd was rated higher than the Toyota Auris, Citroen C4 and Honda Civic.
Austria auto magazine Autotouring (2007.4), Cee'd was rated above Toyota Auris, Volkswagen Golf, Mazda

Torej, sprijazni se da so poševnooki zaostali neprestižni korejci skupaj spacali voziček, ki ga spoštujejo tudi Kravatarji in ljudje ki jedo v vrhunskih restavracijah izven interspara.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ok, prepričal si me!

3 stvari bom še samo naredil danes in to zdaj takoj:

Se oblečem.
Na banki dvignem denar.
Kupim prosida, mojega mi pa naj vzamejo v račun.

Se že oblačim, tako da nebom mogo več odpisat v tej temi.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Raje zadrži bemburo. Vse kar rabiš je novi CD Miroslava iliæa ali Mile Kitiæa.
evil.gif

Bolje stoji uz tvoj imiđ
cheer.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ni variante da kupim šrot od Kie.

Probaj prodat Kio po 4 ali pa 7 letih...

Mogoče pa bo razlika. Ceed je dejansko zaželjen in bi ga ljudje imeli. Razen obremenjenih z imagom, jasno. Se mi zdi da cena sorentu manj pada kot slavnim bolidom iz bavarske.

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Kaj boš rekel da je PRO CEE'D grd avto ? Ne vem kako je s kvaliteto in kako je ga je
vozit (ampak po besedah drugih ni tako slab), ampak vizualno je pa super.
In če dajo 7 let garancije, ne more bit ravno taka "kanta".